• Ново
ABOOFAN Снимка Украшение Снимка Украшение Подпори за Фотосесия за рождения си Ден Златен Блясък Селфи Подпори за Фотобудки на 30-Годишен Рожден Ден, Годишнина, за да пр?
zoom_in

ABOOFAN Снимка Украшение Снимка Украшение Подпори за Фотосесия за рождения си Ден Златен Блясък Селфи Подпори за Фотобудки на 30-Годишен Рожден Ден, Годишнина, за да проверите За Партита Рамка за Снимка, за Декорация

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

- Материал : ХартияИзработен е от материал, трайно и безопасно за използване. - Тези реквизити за фотобудки непременно ще направи декорация на вашето парти и тържество по лесен, забавен и специално.Дизайн подпори за фотосесия на тема на партито по случай рождения ден, креативен и забавен.5 х 13 х 0,1 виж - Произведен от материал, трайно и безопасно за използване. - Размер : около 16. - Размер : Размер 1. Пратката включва 24 x реквизит за снимки.- Цвят : фигура 1. - Прекрасен малък подарък за вашите приятели и близки.Описание Пригответе се за парти!Организира парти, която вие и вашите приятели никога няма да забравя, с този набор от подпори за фотобудки от 24 теми за използване с приятелите си в профила си в социалните мрежи, личен албум или снимка за носталгия в следващите години.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.Този реквизит за фотобудки непременно ще направи декорация на вашето парти и тържество по лесен, забавен и специално. - Този забавен подпори за партита ще достави огромно удоволствие на вашето парти.Този забавен подпори за партита ще достави огромно удоволствие на вашето парти.Прекрасен малък подарък за вашите приятели и близки.

Клиентите също го харесват..