• Ново
3D Силиконови Форми за Рози, Форми за Цветя празни приказки, Форми За Украса на Инструменти За Печене в Силиконови Форми за Производство на Свещи, Лед, Желатин, Бонбо?
zoom_in

3D Силиконови Форми за Рози, Форми за Цветя празни приказки, Форми За Украса на Инструменти За Печене в Силиконови Форми за Производство на Свещи, Лед, Желатин, Бонбони, Шоколад

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

След използването му могат да се мият в сапунена вода или в съдомиялна машинаСлед втвърдяване му трябва само бавно да се извлече от ръба и най-накрая внимателно се извлича от дъното. 100% гаранция за връщане на парите, ако има някакви дефекти или проблеми с качеството, ние можем да осигурим пълно възстановяване на средства, за да осигури на всеки клиент, отличен търговски опит.След втвърдяване му трябва само бавно да се извлече от ръба и най-накрая внимателно се извлича от дъното.Форми на премиум-клас с прозрачна текстура : форма определя формата на готови изделия, но и на крайния продукт ни дава неограничено приложение, повярвайте, че можете да намерите по-креативни начини за използването му.1 форма за розите с размер 2.След употреба тя може да се измие с вода и сапун или в съдомиялна машина.Лесно се извлича от форми, антипригарная, безопасна и нетоксичная.5 инча, 1 форма за рози с размери 1 инч, всички произведени от хранително-силикон, за многократна употреба, здрава и с дълъг срок на служба. Са идеални за форми за празни приказки, шоколад, свещи и лед, като в същото време формулярите са съвместими със сапун и смола, могат да се използват като форма за сапун и смола.Силиконова форма за рози притежава отлична мекота и отлична степен на разрываемости. Многофункционални, нашите силиконови форми за рози може да се използва безопасно в духовках и микровълнови пещи при температура от -40 ° F до 230 ° F.Лесно се извлича от форми, антипригарная, безопасна и нетоксичная.След употреба тя може да се измие с вода и сапун или в съдомиялна машина.Лесно се извлича от форми, антипригарная, безопасна и нетоксичная. 1 форма за розите с размер 2. 100% гаранция за връщане на парите, при откриване на някакви дефекти или проблеми с качеството, ние можем да осигурим пълно възстановяване на средства, за да може всеки купувач имам отлични впечатления от пазаруването. 1 форма за розите с размер 2.Форми на премиум-клас с прозрачна текстура : форма определя формата на готови изделия, но и на крайния продукт ни дава неограничено приложение, повярвайте, че можете да намерите по-креативни начини за използването му.5 инча, 1 форма за рози с размери 1 инч, всички произведени от хранително-силикон, за многократна употреба, здрава и с дълъг срок на служба. 100% гаранция за връщане на парите, ако има някакви дефекти или проблеми с качеството, ние можем да осигурим пълно възстановяване на средства, за да осигури на всеки клиент, отличен търговски опит.

Клиентите също го харесват..