• Ново
Buulea 2-Уровневые Стенни Плаващи рафтове с Бял цвят, Ъглова етажерка, шкафове, Рафтове за съхранение на Козметика, Рафтове за книги, Колекции, Декоративна Спалня, Хол, ?
zoom_in

Buulea 2-Уровневые Стенни Плаващи рафтове с Бял цвят, Ъглова етажерка, шкафове, Рафтове за съхранение на Козметика, Рафтове за книги, Колекции, Декоративна Спалня, Хол, Къща

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

【Модерен дизайн】 : Модерен бял двуетажна статив е украсена с дърворезби, а барокова резба краси празна стена и прави стаята по-красива и чаровна.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 【Материал】 : Тези красиви плаващи стенни рафтове, изработени от екологично чист висококачествен MDF и са покрити с уникален безопасно покритие без миризма, предотвращающим промяна на цвета и лющене. също може да се използва като една етажерка или стеллажа за растенията. 【Идеален рафтове за съхранение на】 : Този ъглови рафтове могат да се използват ъглови стелажи за изложбата на стоки, рафтове за съхранение баня /тоалетна, багажник за изложбата на стоки, рафтове за течаща вода, рафтове за съхранение на козметика и т.Срок на годност също така е водоустойчив, може да се измие с вода, тя не е токсична, няма мирис, влагостойка и лесно се избърсват.Параметри : Цвят : бял Обща височина : 45 см Ширина : 12 Радиус : 17 см Помещение включва : 1 х бяла ъглова етажерка за дисплея Забележка : Растенията в саксии и други аксесоари в комплекта не са включени. 【Лекотата на монтажа】 : Този висящ ъглова скоба оборудван с винтове, които са много лесни за сглобяване и монтаж.

Клиентите също го харесват..