• Ново
Защитно Фолио За врати дръжки на колата, Прозрачна, Водоустойчива Защита От Надраскване, Защитни капаци за врати купи Кола (8 бр)
zoom_in

Защитно Фолио За врати дръжки на колата, Прозрачна, Водоустойчива Защита От Надраскване, Защитни капаци за врати купи Кола (8 бр)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Функция : защита на дръжката на вратата от надраскванеХуманен дизайн : лесно можете да почистите с вода, никакви следи след отслаивания, това няма да навреди на боята на автомобила, който ще запази вратата на колата на сигурността.Обща цел : самоклеящийся, лесно отклеивается и поставили, е подходящо за повечето превозни средства. защитни облицовки на дръжки на вратите на автомобила и 4 бр. защитни облицовки на дверную купата на автомобила, прозрачни, универсален размер, подходящи за много автомобили.Пратката включва : 4 бр.Пратката включва : 4 бр. защитни облицовки на дверную купата на автомобила, прозрачни, универсален размер, подходящи за много автомобили. защитни облицовки на дръжки на вратите на автомобила и 4 бр.Хуманен дизайн : лесно можете да почистите с вода, никакви следи след отслаивания, това няма да навреди на боята на автомобила, който ще запази вратата на колата на сигурността.Обща цел : самоклеящийся, лесно отклеивается и поставили, е подходящо за повечето превозни средства. Материал : Изработен е от висококачествен эпоксидного материал, прозрачен и не са токсични, устойчиви на надраскване и такива, който може ефективно да защити дръжката на вратата на колата.

Клиентите също го харесват..