• Ново
Г-н и г-жа Дървена Табела Знак 8x10 инча Селска Къща Потертая Дървена Табела с Цитат Идея за Подарък за нов дом Акварел Цветен Венец, Готови да Виси на Дървен Стенен Де?
zoom_in

Г-н и г-жа Дървена Табела Знак 8x10 инча Селска Къща Потертая Дървена Табела с Цитат Идея за Подарък за нов дом Акварел Цветен Венец, Готови да Виси на Дървен Стенен Декор за Баня, Кухня, Хол

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

? Знак за декора на стените : Отделете една минута, за да направи вашия дом или магазин по-топъл и елегантен ? Широк спектър на приложение : Дървени плакети ще стане мил и привлекателен за декорация на вашата всекидневна, спалня, игри стая, спалня, детска стая, фитнес зала, фирма, офис, детска стая, зала за йога и така нататък, което може да достави удоволствие на децата си, семейството и колегите си.Който може лесно да виси на вратата на кука или дръжката на вратата.Характеристики на Тези дървени стикери за декорация на стени са изработени от качествено дърво, се различават издръжливост и добра консистенция на дървото, им е лесно да се деформира или се прекъсне, а също така те са гладки на пипане, благодарение на фина обработка и полиране, които могат многократно да красят по-дълго време.Ние винаги сме готови да ви помогнем. ? Широк спектър на приложение : Дървени плакети ще стане мил и привлекателен за декорация на вашата всекидневна, спалня, игри стая, спалня, детска стая, фитнес зала, фирма, офис, детска стая, зала за йога и така нататък, което може да достави удоволствие на децата си, семейството и колегите си. ? Идеален подарък : Дървена табела - уникален подарък, който е подходящ за други бижутата в съвременен стил фермерска къща и кънтри.Ние винаги сме готови да ви помогнем.Стенен декори могат да се добавят към открита площадка за украса на входната врата или да се мотае вътре в стаята, на стената кухня, хол, веранда, тераси, гараж; И те ще станат достойни за подарък на семействата и приятелите си за голяма благословия. Валентин, подарък за сватба или нов дом.Идеален за Коледа, Деня на благодарността, на детската душа, Ден на майката, на Св. ? Знак за декора на стените : Отделете една минута, за да направи вашия дом или магазин по-топъл и елегантен. ? Размер : Нашата дървена табела има размери 8x10 инча, което лесно да се забележи от всеки.

Клиентите също го харесват..