• Ново
50 БР. Q-Образни Куки за външни гирлянди, Има куки с пирони или филлипсами, Тавана куки за окачване на растения, Лесно и излитане тел и лампи, 2 стил, голяма товароносим?
zoom_in

50 БР. Q-Образни Куки за външни гирлянди, Има куки с пирони или филлипсами, Тавана куки за окачване на растения, Лесно и излитане тел и лампи, 2 стил, голяма товароносимост

BGN 5.99

Брой продукти
check Налично

Тези куки Q-Hanger много подходящи за окачване на улични гирлянди, те са здрави, сигурни и лесни за използване, отговарят на вашите нужди в подвешивании различни декорации на фестивали, ще ви позволи да се организира добра празнично партиШироко се използва В ежедневието.Ние можем да забие ги в дърво директно с чук или винт в дърво с гаечен ключ. 25 броя куки с пирони + 25 броя куки с крестообразным винт + 25 парчета пластмаса терморегулиращи тръби, общо 75 броя. ?【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】 Тези куки за външни струнни тела също са идеални за надеждно окачване на леки предмети, като капельная линия, растения, къщички, въже, верига, ключове, тенджери, стенни декорации, духови камбанка и др., Те са подходящи за вътрешна и външна употреба.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване.Тези куки за улични гирлянди, също са идеални за надеждно окачване на леки предмети от ежедневието, като краен, растения, къщички, въже, верига, ключове, тенджери, стенни декорации, духови камбанка и др.Повече в този комплект коледни белите дробове куки. ?【ЛЕСНА инсталация】 Тези тавана куки са много удобни за инсталиране.?【ВИЕ ще ПОЛУЧИТЕ ПОВЕЧЕ】Този набор от куки Q-Hanger включва 25 парчета куки с пирони, 25 парчета куки с крестообразным перка и 25 парчета пластмаса терморегулиращи тръби.Всяка от тези три неща са опаковани в крафт хартиени и картонени опаковки за лесно съхранение.

Клиентите също го харесват..