• Ново
Стенни Лампи LIZVIZ Gold, Прости Модерни Геометрични Кръгли Стенни осветителни Тела за Спалнята, Обзавеждане на Детска Стая за Момчета и Момичета с Анимационни герои, О?
zoom_in

Стенни Лампи LIZVIZ Gold, Прости Модерни Геометрични Кръгли Стенни осветителни Тела за Спалнята, Обзавеждане на Детска Стая за Момчета и Момичета с Анимационни герои, Осветление за Всекидневна, Коридор, Коридор, Детска

BGN 57.45

Брой продукти
check Налично

Моля, уточнете размера на продукта преди покупката да се уверите, че той е подходящ за вашата стая ❤ Трицветна светлина с регулируема яркост : бяла светлина, естествена светлина, топла светлина.Ако имате някакви въпроси или предложения относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Ако имате някакви въпроси или предложения относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Трицветна дизайн затъмняване осигурява осветление в различна цветова температура, освежаване на бяла светлина, романтична топла светлина и удобен неутрална светлина, който може свободно да се сменят в съответствие с нуждите на употреба.Хладно и топъл, светъл и по-тъмен, настройте по желание. ❤ Не вредите зрение деца : Стенни аплици с акрилни абажуром, мек светлинен ефект, осигуряват достатъчно осветление, led източник на светлина, энергосберегающая защита на очите, стабилно излъчване на светлината, липса на трептене, по-дълъг живот, единна светлинна пропускливост, защита на вашето зрение, за вашето здраве.8", разстояние от стената : 4 виж Номинално напрежение : 110-240 v Източник на светлина : led, 4 W Тип на ключа : стенен ключ переключательпроцесс : боядисване, рязане, шлайфане, полиране Приложимо място : 5-15㎡ Применимая сцена : стаята на едно момче, стая за момичета, детски кът, детска, спалня, хол, трапезария, кабинет, коридор, стълбищна клетка, шкаф, кафе, бар, студио, украса на стаята и т. ще задоволи всички ваши нужди. Моля, уточнете размера на продукта преди покупката да се уверите, че той е подходящ за вашата стая. Уважаеми клиенти, ако имате някакви въпроси или предложения относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Трицветна дизайн затъмняване осигурява осветление в различна цветова температура, освежаване на бяла светлина, романтична топла светлина и удобен неутрална светлина, който може свободно да се сменят в съответствие с нуждите на употреба. ❤ Трицветна светлина с регулируема яркост : бяла светлина, естествена светлина, топла светлина. В комплекта са включени : стенен лампа * 12.Нашата продукция отговаря на най-строгите процедури за контрол на качеството. Добре дошли, за да споделят, ние можем да ви предоставим по-добри продукти и услуги, съвместно извършване на актуализация на продукта.Поради различни осветителни този продукт може да има някаква разлика в цвят, моля, обърнете се към самия продукт; ♥Продава само за декоративни стенни лампи, не включващи всички аксесоари на сайта, благодаря ви за вашето разбиране.

Клиентите също го харесват..