• Ново
Ножици за спешно реагиране Raptor 6 в 1 С Нож за колан и Стеклорезом Черен на цвят Съвместима с кобур, Сгъваеми Инструменти за работа на открито (Ножици с адресирана до м
zoom_in

Ножици за спешно реагиране Raptor 6 в 1 С Нож за колан и Стеклорезом Черен на цвят Съвместима с кобур, Сгъваеми Инструменти за работа на открито (Ножици с адресирана до мен от)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

4 Висококачествени остриета от неръждаема стомана с фрезерованными назъбени, предназначени за рязане на най-устойчив материал. Здрава повърхност с незалепващо покритие, покрита с флуорид, и удароустойчив писалки, предназначени за години напред. Функция предпазен чук.Параметри : Материал : Неръждаема стомана Дължина : 200 mm / 7,87 инча Помещение включва : 1 X Ответни ножици. Оборудван с 6 необходими инструменти, включително сгъваеми ножици за спешно реагиране, лентови вериги нож, кольцевым нож, линийка, ключ за кислороден цилиндър и твердосплавным стеклорезом. Компактен и лек, лесен за носене. Може бързо отсече колан на автомобила за сигурност, за да избяга.

Material:
Stainless Steel Length

Клиентите също го харесват..