• Ново
Ножици LAKIKAjd Домакинство Кухненски Многофункционални Ножици От Неръждаема Стомана За Почистване На Скариди, Облицовки, Морски Дарове, Рязане На Риба, Месо, Зеленчу?
zoom_in

Ножици LAKIKAjd Домакинство Кухненски Многофункционални Ножици От Неръждаема Стомана За Почистване На Скариди, Облицовки, Морски Дарове, Рязане На Риба, Месо, Зеленчуци

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

н ● Мултифункционалност : нарежете червата и черупки от скариди, задържите клещи за скариди, разпределени морски дарове, нарязани на риба, месо, зеленчуци и т. ● Дизайн на клещи за захващане скариди, професионален дизайн във формата на зъба, е удобно да се използват клещи за захващане на скариди, за да се спестят усилия и безпокойство. ● Висококачествена неръждаема стомана, остър и износостойкая, добра антикорозионна характеристики, изящна изработка, подчеркивающее качеството на марката. ● Дизайн на клещи за захващане скариди, професионален дизайн във формата на зъба, е удобно да се използват клещи за захващане на скариди, за да се спестят усилия и безпокойство.Използването на високоефективни патентовани титанови лепилни дискове, които по-стегната и по издръжливи в сравнение с стомана. ● Мултифункционалност : нарежете червата и черупки от скариди, задържите клещи за скариди, разпределени морски дарове, нарязани на риба, месо, зеленчуци и т. ● Имитируйте дугообразный дизайн на тялото скариди, лесно премахване на линия за скариди, нарязани на устата на риба и да изчистите червата скариди. ● Имитируйте дугообразный дизайн на тялото скариди, лесно премахване на линия за скариди, нарязани на устата на риба и да изчистите червата скариди.

Клиентите също го харесват..