• Ново
12шт Ултразвукова Diamond Плосък Файл, Определени за Обработка на Метал Керамично Стъкло Скъпоценен Камък 140 ~ 400 Обяснение.
zoom_in

12шт Ултразвукова Diamond Плосък Файл, Определени за Обработка на Метал Керамично Стъкло Скъпоценен Камък 140 ~ 400 Обяснение.

BGN 23.40

Брой продукти
check Налично

Особености : 100% чисто ново с високо качество ★ Диамантени частици са равномерно разпределени на повърхността напильника ярка и нежна, но ефект напильника е равен и гладък. ★ Подходящи за пробиване на метали с висока твърдост, като твърди сплави, инструменти за втвърдяване или азотиране, ножове от легирана стомана, за теглене на чеп с прес-форми, даване на форма, заваряване, полиране и закрепване и т.Параметри : Материал : неръждаема стомана и синтетичен диамант Размер : 140 200 300 400 Диаметър на опашка : 3 мм Обща дължина : 70 мм Форма : Плоска наклонена на Помещение включва : 12 бр.★ Корпус фалшифицирани от неръждаема стомана се отличава с висока твърдост, устойчивост на износване и издръжливост, него не е лесно да се деформира.Има изобилие от възможности за песъчинки и размер на файла, и тя е подходяща за различни нужди за обработка.Диамантени частици са равномерно разпределени на повърхността напильника ярка и нежна, но ефект напильника е равен и гладък., Също и за преработка на неметални материали с висока твърдост и крехкост, като например стъкло, керамика, а също така и за производство и преработка на заготовки, използвани в лагера, прес-форми, зъбни колела и други индустрии.Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори калибриран по различен начин. ★ Корпус фалшифицирани от неръждаема стомана се отличава с висока твърдост, устойчивост на износване и издръжливост, него не е лесно да се деформира.Корпус фалшифицирани от неръждаема стомана се отличава с висока твърдост, устойчивост на износване и издръжливост, него не е лесно да се деформира. файлове Забележка : Моля се допуска грешка в 1-2 мм от ръчно измерване. ★ Също и за преработка на неметални материали с висока твърдост и крехкост, като например стъкло, керамика, а също така и за производство и преработка на заготовки, използвани в лагера, прес-форми, зъбни колела и други индустрии.

Клиентите също го харесват..