• Ново
Замяна на батерията Парвенюшки 10 за вакуумни торби Kirby G10 - Съвместима с Kirby 204811, универсални вакуумни опаковки. Подходящ за модели на стилове F, G и Sentria. (5 Опаковки по 2
zoom_in

Замяна на батерията Парвенюшки 10 за вакуумни торби Kirby G10 - Съвместима с Kirby 204811, универсални вакуумни опаковки. Подходящ за модели на стилове F, G и Sentria. (5 Опаковки по 2 пакетчета в опаковка)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Новини Марка КомпонентиКаквито и да било гаранции в този продукт са предоставени единствено от компанията Парвенюшки Components.Това е дубликат част марка Парвенюшки Components, а НЕ OEM продукт.Всички търговски марки и лога са регистрирани търговски марки на съответните им собственици.Всички търговски марки и лога са регистрирани търговски марки на съответните им собственици.Всички споменава имена на марки или описване на модели, направени единствено за илюстрация на оперативна съвместимост.Всички споменава имена на марки или описване на модели, направени единствено за илюстрация на оперативна съвместимост.Този продукт не е свързан с някакви марки и не попадат в обхвата на някакви гаранции, предлагани от оригиналните производители.Всички споменава имена на марки или описване на модели, направени единствено за илюстрация на оперативна съвместимост.Всички търговски марки и лога са регистрирани търговски марки на съответните им собственици.Каквито и да било гаранции в този продукт са предоставени единствено от компанията Парвенюшки Components.Този продукт не е свързан с някакви марки и не попадат в обхвата на някакви гаранции, предлагани от оригиналните производители.

Клиентите също го харесват..