• Ново
Тоалетен огледало FENCHILIN с подсветка, Голливудское грим огледало с осветление и 15 светодиодни крушки с регулируема яркост за гардероб и Спалня, Десктоп или монтаж н?
zoom_in

Тоалетен огледало FENCHILIN с подсветка, Голливудское грим огледало с осветление и 15 светодиодни крушки с регулируема яркост за гардероб и Спалня, Десктоп или монтаж на стена, в тънка метална рамка, Бяло

BGN 53.33

Брой продукти
check Налично

【USB порт за зареждане на】 Това тоалетен огледало е идеалният размер (22,8 "18,1 x"), който гарантира прекрасен преглед, USB порт за зареждане на страна ви позволява да зареждате вашия смартфон или други USB устройства не заменяемых led лампи, осигуряващи голям и ярък преглед, лампите са с пластмасов капак, те няма да бъдат лесно пляскане и нарязани ръката си. Това тоалетен огледало с осветление разполага с 15 бр. 【Преносимо основата на огледалото прави по-устойчиви и елегантни.Това ще ви позволи да е завършите вашата козметична процедура, независимо от времето на деня, ще ви даде усещането за звезди и комплект за тоалетна масичка мечти.Размер на огледалото : 58*46 виж Основание : Преносимо основа. Светлината : студено бял/ топло бял / топло жълто.Функция памет запазете настройките осветление същите, както при последното използване. 【Регулируема яркост на ляв бутон на мишката за промяна на цвета на подсветката; десен бутон, за да регулирате яркостта.Рамка : Лидице плоча.Това е тоалетният огледало с регулируема яркост и 3 цветове на подсветката (дневна светлина, студен бял, топъл жълт) ще ви помогне да постигне перфектен професионален грим.

Клиентите също го харесват..