• Ново
Салфетки Плюс 3шт. Нашивка с Сърце Любов, Занаяти, Изкуство, Шиене, Ремонти, Пайети, Розово Сърце, Вышитое Желязо, Пришитый Иконата, Ленти за DIY, Деним Яке, Чанта, Раниц?
zoom_in

Салфетки Плюс 3шт. Нашивка с Сърце Любов, Занаяти, Изкуство, Шиене, Ремонти, Пайети, Розово Сърце, Вышитое Желязо, Пришитый Иконата, Ленти за DIY, Деним Яке, Чанта, Раница, Шапки

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Разходите за обратна доставка ще бъде заплатена от купувача Защитете повърхност на пластира, покрийте го с влажна кърпа или тънка кърпа и прогладьте при висока температура, след това 2-3 пъти погладьте заплату желязо в продължение на 10-15 секунди. Спрей достатъчно количество пара на повърхността на тъканите и термоуплотните лист с обратната страна на пластира. За гарантиране на 100% удовлетворение. Нанесете на кръпката, на точното място си кърпа, която искате да декорирате. Изчакайте, докато той се охлади, след това проверете, дали няма кътче на всеки пластир и по ръба на парче, които вече са запечатани.Ние правим всичко възможно, за да може всеки клиент е напълно доволен. При продължителна употреба трябва да повторите стъпка 3 на обратната страна на плата.Инструкции за гладене : . този продукт може да бъде или шият, или прогладить, но въпреки това ние препоръчваме прогладить на мястото, а след това да шият, за да се увери в неговата надеждност.Ако вие не сте готови, повторете стъпки 3 и 4.Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд стандартна въздушна поща в малък обем, и това ще отнеме около 11-21 работни дни.Размер : 3 X3,2/8 ИНЧА / е Показано на следващата фигура.

Клиентите също го харесват..