• Ново
Набор от инструменти за почистване на четки PATKAW 8 бр. Четка за коса, гребен за коса четка, мини-четка за коса, гребен за отстраняване на четки за коса, гребен, метална ?
zoom_in

Набор от инструменти за почистване на четки PATKAW 8 бр. Четка за коса, гребен за коса четка, мини-четка за коса, гребен за отстраняване на четки за коса, гребен, метална четка, Инструмент за почистване на четки за

BGN 35.94

Брой продукти
check Налично

50 X4Гребло за почистване на билата - малък размер и леко тегло лесно да носите със себе си за пътуване.Описание на продукта търсите професионална, достъпна четка за мигли?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален гребен за мигли трябва да отговарят на вашите нужди.Мини бебе инструмент - необходимост за всички, особено за хора, които често имат проблеми със загубата на коса с чесане, а също е добър избор за пътуване.Четка с пластмасова дръжка - Повърхността на четки за почистване на косата е гладка и няма да навреди на кожата. един от най-добрите варианти за вас. - Премахване на въевшиеся косата с всички четки за коса, повече никакви проблеми с вашата четка за коса. - Материал : ABS Цвят : случайни - Да се грижи с вода; потупване с кърпа, за да премахнете излишната влага, и напълно изсушете на въздух при стайна температура.Четка с пластмасова дръжка - Повърхността на четки за почистване на косата е гладка и няма да навреди на кожата.Вграден инструмент за почистване на четки - това е мини-средство за епилация са толкова практично, удобно и лесно за използване.Не се колебайте да ги използвате. - Удобен инструмент, който внимателно и бързо премахва излишните косми от четина и удължава живота на вашите четки за коса.Списък на пакетите в 8 x четки за почистване на косата Характеристики - Това е мини-средство за епилация са толкова практично, удобно и лесно за използване.

Клиентите също го харесват..