• Ново
Чанта за бебешка храна Fafeicy, за Многократна употреба Обикновена Торбички от ABS-пластмаса, Пълнител за Плодови пюрета за деца, със защита от течове, Двойна светкавица
zoom_in

Чанта за бебешка храна Fafeicy, за Многократна употреба Обикновена Торбички от ABS-пластмаса, Пълнител за Плодови пюрета за деца, със защита от течове, Двойна светкавица (син)

BGN 34.96

Брой продукти
check Налично

3 В комплект с 6 пакетчета по 100 мл, 150 мл и 200 мл. След приключване извадете Кесията и се добави друг.Прозрачна капачка : Пълнител за плодови пюрета дребния, без чеп, с прозрачна дюза и уникален дизайн от съвета удобен за използване и на вас и вашето дете той много хареса. 16,6 см / 6,5 инча Осъществяване Списък : 1 х Пълнител за плодови пюрета 6 х мешочков (случаен модел).Поставете буталото в съд, добавете малко храна / течност до горе, и след това натиснете леко върху него. Свързване на пакета към насадке.Параметри : Тип на продукта : Пълнител за плодови пюрета Материал : ABS Размер пълнител за плодова каша : прибл.Сигурност : Пълнител за плодова каша не съдържа вредни химикали и произведени от хранителни материали, които можете да използвате с доверие. Намачкайте продукти директно в контейнер, или се изсипва в пластмасова маса. Начин на употреба : 1.Пакети : Пълнител за плодови пюрета лесно е пълен, а отстрани на опаковката разполага с двойна светкавица, защищающая от течове; Той се инсталира лесно и може да се използва повторно.Лесен за почистване : Пълнител за плодови пюрета произведени от хранително-ABS-пластмаса, лесен за почистване; Широко странично отвор улеснява измиване на съдомиялната машина.

Item Type:
Fruit puree filler
Material:
ABS
Fruit Puree Filler Size:
Approx. 16.6cm / 6.5in
Package List:
1 x Fruit Puree Filler  :
6 x Pouches (random pattern) :

Клиентите също го харесват..