• Ново
Микроскоп YINGGEXU 10X-300X Регулируема 25 мм и Увеличение на C-Mount Обектив Промишлен Микроскоп, Камера Увеличительный Обектив Поставка Съвместима
zoom_in

Микроскоп YINGGEXU 10X-300X Регулируема 25 мм и Увеличение на C-Mount Обектив Промишлен Микроскоп, Камера Увеличительный Обектив Поставка Съвместима

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с вашия адрес за доставка (С изключение на някои страни и APO/FPO)2.3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.300 X Регулируема 25 мм и увеличение на C-Mount обектив 0. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процес НАБИРАТЕЛНИ. Времето за доставка на услуга се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Ние ще работим с вас, за да реши всички проблеми.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.За доставката на 1. Практичен аксесоар и лесен монтаж, подходящ за камера на промишлен микроскоп.Ние ще работим с вас, за да реши всички проблеми. Увеличение на обектива е 0,7-4,5 пъти, а на дисплея - около 10-300 път.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси. Регулируем обектив C-mount осигурява ясна наблюдение и повишава ефективността на работа. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем изпращане на стоките си с първата ни достъпни на склад за бърза доставка. Ние изпращаме стоки на най потвърдена адреси на поръчката. Ако не сте получили своята пратка в посочения период, моля свържете се с нас.Параметри : Състояние : 100% търговска марка Тип на продукта : обектив с монтиране Материал : ABS Работно разстояние : 100 мм / 3,9 инча Обектив с монтиране с адаптер за закрепване на обектива Съотношение : 6,5 : 1 Увеличаване на обектива 0,7-4,5 X (около 10-300 път на дисплея) Осъществяване списък : 1 x обектив с монтиране на объективу1) Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT.

Condition:
100% Brand
Item Type:
C-Mount Lens
Material:
ABS
Working Distance:
100mm / 3.9in
Zoom C-Mount Lens :
C Mount Adapter :
Pantograph Ratio:
6.5
Objective lens magnification 0.7-4.5X (approximately 10-300X on the display) :
Package List:
1 x C-Mount Lens :
1) We accept Alipay, West Union, TT. All major credit cards are accepted through secure payment processor ESCROW. :
2) Payment must be made within 3 days of order. :
3) If you can't checkout immediately after auction close, please wait for a few minutes and retry Payments must be completed within 3 days. :
About shipping :
1. WORLDWIDE SHIPPING. (Except some countries and APO/FPO) :
2. Orders processed timely after the payment verification. :
3. We ship to confirmed order addresses. Your order address MUST MATCH your Shipping address. :
4. The images shown are not the actual item and are for your reference . :
5. SERVICE TRANSIT TIME is provided by the carrier and excludes weekends and holidays. Transit times may vary, particularly during the holiday season. :
6. If you have not received your shipment within the period, please contact us. We will track the shipment and get back to you as soon as possible with a reply. Our goal is customer satisfaction! :
7. Due to stock status and time differences, we will choose to ship your item from our first available warehouse for fast delivery. :
8. We seller are not in charge of import duty, buyer is responsible for that. Any dispute ca :

Клиентите също го харесват..