• Ново
Детска Гривна от 2 теми за AirTag, Найлонов ремък за часа, Притежателят на GPS тракера, Защитен Калъф, Съвместим с Apple Air Tag, Гривна с Регулируема защита от загуба за деца, п?
zoom_in

Детска Гривна от 2 теми за AirTag, Найлонов ремък за часа, Притежателят на GPS тракера, Защитен Калъф, Съвместим с Apple Air Tag, Гривна с Регулируема защита от загуба за деца, по-Големи деца

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

【Безопасен материал】 Калъф за Air Tag е изработен от висококачествен еластичен материал TPUНашият защитен калъф за Airtag няма да се отрази на сигнал. 【Лесна употреба】 Този калъф за Airtag точно и надеждно се закрепя на интерфейса Air Tag, осигурявайки удобна инсталация. Можете да го инсталирате бързо. 【На меките тъкани не причиняват дискомфорт на кожата. 【Еластични и регулируеми】 Усъвършенстван еластичен дизайн в комбинация с регулируема висококачествени велкро позволяват свободно да се регулира дължината в съответствие с най-добрия си ниво на комфорт, за да е той добре, кацнало на китката си.Лесно се прикрепва към дете, момче, момиче, бебета, деца, старецът. 【Идеална за засаждане на】 След многократни изследвания и тестване на размера на продукта може да бъде напълно съвместим с Apple Air Tag 2021.Въжета за часа и от двете страни може лесно да се носят на китката на детето, така че не е нужно да се притеснявате за това, че по време на игра, той ще хвърли или да Air Tag.С тегло само 10 г / 0,31 грама е здрава и е чудесно за спорт, отдих и други случаи. (Въздушна етикета не е включена) Той е по-здрав от другите силиконови защитни обвивки, представени на пазара, нескользящий, устойчив на надраскване, удар и лек.

Клиентите също го харесват..