• Ново
Шал с електрически отопляеми Kadimendium, Дишаща, 5, 3 Нива на отопление с топъл Шал от Изкуствена домакинството е заек Вълна, Един бутон за управление на Подаръци (Розов)
zoom_in

Шал с електрически отопляеми Kadimendium, Дишаща, 5, 3 Нива на отопление с топъл Шал от Изкуствена домакинството е заек Вълна, Един бутон за управление на Подаръци (Розов)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Да се насладите на топлината, заедно с други - такова щастие5 A Осъществяване Списък : 1 х електрически нагревателен шарф1 х Ръководство за потребителя. Идеален за зимата : идеален шал, топъл - идеален подарък за приятелите и семейството си.Моля, не скручивайте до изсушаване. 100 г / 3,53 грама Дължина : 82 см / 32,28 инча Номинално напрежение : 5 v Номинална мощност : 6 W Препоръчителна изходна мощност мобилно устройство : 5, 1.Тя може да се облича за колоездене, разходки, дневни пътувания и други видове спортове на открито. Мек плюш : Електрически яката е изработена от мека изкуствена домакинството е заек вълна, която е тънка и дишаща, мека и удобна, а също така е добре да се изтощава.Идеален за зимата : идеален шал, топъл - идеален подарък за приятелите и семейството си.Натиснете кратко бутона за превключване на температура. Да се насладите на топлината, заедно с други - такова щастие.Моля, изваждайте преносим източник на захранване (не е включена в комплекта), когато. Ниво 3 отопление : Отопление шал е снабден с интелигентна технология за контрол на температурата за бързо загряване, отговаряща за 3 различни режима на загряване : 30 ℃, 40 ℃, 50 ℃ съответно.Натиснете кратко бутона за превключване на температура.Натиснете отново и задръжте бутона за 3 секунди, за да изключите функцията за отопление.Начин на употреба : Отворете захранване (не е включен в комплекта) поставете USB конектора, натиснете и задръжте бутона за 3 секунди, за да включите шал с подгряване. Лесни за миене : шал с електрически отопляеми може да се пере, може да го внимателно се втрива с ръце.Моля, не скручивайте до изсушаване.

Item Type:
Electric Heating Scarf
Material:
Imitation Rabbit Hair
Weight:
Approx. 100g/3.53oz
Length:
82cm/32.28in
Rated Voltage:
5V
Rated Power:
6W
Recommended Mobile Power Output:
5V 1.5A
Package List:
1 x Electric Heating Scarf:
1 x Manual:

Клиентите също го харесват..