• Ново
XMEIFEI резервни части Набор от тренировки Fresa Лястовича опашка 45 55 60 Градуса Машина с ЦПУ с директен опашка HSS Бележка слот за Дълги тренировки (Размер: 30x55 градуса)
zoom_in

XMEIFEI резервни части Набор от тренировки Fresa Лястовича опашка 45 55 60 Градуса Машина с ЦПУ с директен опашка HSS Бележка слот за Дълги тренировки (Размер: 30x55 градуса)

BGN 49.42

Брой продукти
check Налично

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продуктаНабор от тренировки, подходящ за повечето електрически дрелей, представени в момента на пазара. Подходящ за рязане на отливане-стомана, чугун, въглеродна стомана, легирана стомана, инструментална стомана, общо желязо материал. Приложение : използва се в производствения процес на обработка на повърхността на детайла с канавкой под формата на ласточкиного на опашката, за да се поддържа максимална температура на парченца около 500 градуса. Приложение : в процеса на производство се използва обработка на повърхността на детайла канавкой под формата на ласточкиного на опашката, за да се поддържа максимална температура на парченца около 500 градуса.Титановое покритие подобрява устойчивост на износване и дълготрайност.Пратката включва : 1 бр. Cutting edge обоюдоострая, беше коригирано разпределение на ъгли, повече зъби, равен на парче. машина с Ласточкиным опашка. Подходящи за рязане на стомана, чугун, въглеродна стомана, легирана стомана, инструментална стомана, общо желязо материал.Титановое покритие подобрява устойчивост на износване и дълготрайност. Подходящи за рязане на стомана, чугун, въглеродна стомана, легирана стомана, инструментална стомана, общо желязо материал. Cutting edge обоюдоострая, беше коригирано разпределение на ъгли, повече зъби, равен на парче.Ако по някаква причина не са изцяло доволни, моля, свържете се с нас за да получите 100% връщане или замяна.

Type:
Dovetail Milling Cutter
Metrial:
High Speed Steel
Note:
Please allow 1-3mm error due to manual measurement.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Package Including:
1pc Dovetail Milling Cutter :

Клиентите също го харесват..