• Ново
DYWMM Сгъваема Кожена Табуретка за съхранение на Обувки с Дължина 30 инча, Поставка за крака Изкуствена кожа, на Стол с Тапицирана Седалка, Дълбоко Табуретка за съхран?
zoom_in

DYWMM Сгъваема Кожена Табуретка за съхранение на Обувки с Дължина 30 инча, Поставка за крака Изкуствена кожа, на Стол с Тапицирана Седалка, Дълбоко Табуретка за съхранение, Пейка за дневна и Спалня, 30x15x15 Инча, Черен

BGN 21.83

Брой продукти
check Налично

Той има стабилна конструкция и отлична носещата способност 【Практичен и многофункционален】 Този табуретка за съхранение може да отговори на различните нужди за съхранение, тя може да се използва като поставка за крака или на седалката. 【Класически дизайн на външния вид на】 Повърхността на нашата пейки за съхранение, изработен от висококачествена кожа, дизайн копчета с двойни шевове подчертава модата и текстурата на сандък за съхранение.Можете да го поставите в коридор, кабинет, хол, кабинет или спалня. 【Сгъваема пейка за съхранение на】за Сглобяване на стол за съхранение е много проста, скоро ще бъде изпълнена.【Здрава оттоманка за съхранение на 】 Нашата пейка за съхранение, изработени от висококачествен МДФ, отличава се с голяма здравина и стабилност, а нейната максимална носеща способност се равнява на 350 паунда.Лесно се разгъва и да се използва повторно.Табуретка за съхранение на нещата е снабден с много еластична мека, гъбеста възглавница, което го прави по-удобен за сядане.Уникален сгъваем дизайн, подходящ за ограничени пространства. достатъчно капацитет и пространство за съхранение позволяват внимателно разпределени одеяла, чаршафи, възглавници, играчки или списания.

Клиентите също го харесват..