• Ново
USB Адаптер-C за свързване към USB 3.0 Male (2 опаковки), съвместим с Samsung Galaxy M51, дава възможност за добавяне на допълнителни функции, като например клавиатури, флаш памети, м
zoom_in

USB Адаптер-C за свързване към USB 3.0 Male (2 опаковки), съвместим с Samsung Galaxy M51, дава възможност за добавяне на допълнителни функции, като например клавиатури, флаш памети, мишки и т.н. (Черен)

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Този адаптер не може да се прехвърлят на видео сигнали Това ви позволява да свържете телефони, таблети, usb устройства, мишка, хъбове и други USB-портове.Забележка : Това устройство не могат сами да подхранват своя Android смартфон или таблет. ?【Бърз И стабилен】 : Осигурява скорост на трансфер на данни USB 2. Това ви позволява да свържете телефони, таблети, usb устройства, мишка, хъбове и други USB-портове.0 до 480 Mb/с поддържа на изходната мощност, достатъчна за зареждане.Много малко, постоянно да се свърже с портове USB A.●Съвместима с Android, Windows и други системи, никакви системни ограничения. Този адаптер не може да се прехвърлят на видео сигнали. ?【ЗДРАВ И НАДЕЖДЕН】 : Висококачествен алуминиев корпус адаптер също е преминал изпитване на умора при огъване и е доказал годността си за вашата употреба. ?【Бърз И стабилен】 : Осигурява скорост на трансфер на данни USB 2. ?【ЗДРАВ И НАДЕЖДЕН】 : Висококачествен алуминиев корпус адаптер също е преминал изпитване на умора при огъване и е доказал годността си за вашата употреба.Моля, обърнете внимание : ние не препоръчваме да се купуват този адаптер за зарядно Magsafe, ако само си адаптер за захранване не осигурява пълна мощност 25 W или по-висока.Просто свържете и работете.0 позволява да се свърже към вашия хост всички устройства, зарядни устройства, кабели за данни периферни USB устройства, като клавиатура, мишка, USB hub, флаш памети, външни твърди дискове, USB устройство за четене на карти, игрални контролери или нещо друго.0 до 480 Mb/с поддържа на изходната мощност, достатъчна за зареждане. ?【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 : не изисква Инсталация.0 Type A към адаптер USB Type C или PD/Power Delivery, съвместим с Samsung Galaxy M51, комплект кабели за свързване на контролера Direct On The Go ви позволява да използвате USB кабели-C или PD с всички USB-зарядно устройство или лаптоп /пристанище, както обикновено! (2 опаковки) ви Идва директно от производителя, така че да можем да ви доставят стоки 100% качество!Какво ни харесва в този, така че това е нещо, което той е снабден с потребителска схема plug and play, свържете го, и той работи! ✅Технически характеристики : ● Осигурете прехвърляне на данни по USB и зареждане от мрежата (без поддръжка на видео-HDMI, VGA) на вашия телефон, да му осигурява достъп до същите периферните устройства, USB, които улесняват използването на вашите устройства!●Съвместим с клавиатура, мишки, usb-флашки, игрални контролери, почти всички USB-устройство, конфигурирани в USB-C или PD ● 4-инчов кабел оригинален стандарт гарантира най-добри резултати, като същевременно опростят достъп. Наличието на 2 пакета помага винаги да имат едно на разположение, тъй като е удобно за носене и поставяне на устройства.

Клиентите също го харесват..