• Ново
Мъжки Бельо риза с копчета и дълъг ръкав, Ежедневни Памучни хавлии за Плаж, Тениски С Висока яка, Обикновена Летни Потник за Йога (ArmyGreen, 5X-Large)
zoom_in

Мъжки Бельо риза с копчета и дълъг ръкав, Ежедневни Памучни хавлии за Плаж, Тениски С Висока яка, Обикновена Летни Потник за Йога (ArmyGreen, 5X-Large)

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

One size up се препоръчва за мъжествените, здрави или цели фигури ?За нас Maiyifu-GJ Maiyifu-GJ - международен интернет магазин, специализиран в предлагането на мъжки дрехи от различни стилове. ✔️ Ние се стремим да предлагаме най-добрите мъжки ризи, така предоставяме на клиентите си ризи високо качество и завоевываем добри отзиви.?-ГРИЖИ ЗА ДРЕХИТЕ : Машинно или ръчно пране в студена вода / сушене на закачалка / Без белина, Без химическо чистене, но ние препоръчваме използването на подобни цветове.Въпреки че може да се сушат тази риза в перална машина при ниска температура, ние вярваме, че качеството на риза е най-добре да запази формата си, когато си вывесят да изсъхне.Ние предлагаме дрехи на различен дизайн, за да отговорят на различните нужди на елита.Цялата ни дрехи са специално разработени, за да се чувствате по-уверени и да станат по-чаровни. (Моля, вижте снимката на продукта, за да получите подробна информация за размера.В памучна тениска за фитнес, без ръкави, с Y-образно деколте на гърба, Камуфляжные жилетки, Ежедневни тениска, Елегантен пуловер, Панталони Мъжки Летни блузи, плажни върховете на дантела в стил хипи, с нагрудным джоб, ризи с къс ръкав, блузи с качулка, обикновена джобове, Компресия блузи Henley, леки мъжки блуза с кръгло деколте и принтом, мъжки тениски за тренировки, тениски за фитнес, тениски за бодибилдинг, тениски за фитнес, майк за джогинг, hoody с принтом, еластична Бърза. ⚠️-Оферта в размера, Не ние или размер, моля, проверете таблицата размери на картинката, за да се уверите, че ви е най-подходящ. ? Моля се допуска грешка при измерване 1-3 см, тъй като всички измервания са направени на ръка. ✔️ Тези ризи на уникален стил са идеални за хавай, летен плаж, тематични партита, почивка, круиз лайнер, възможностите са безкрайно множество, и вие със сигурност ще получите много комплименти. ?Информация за продукта : Сезон❏ : Пролет, Лято, Есен,Зима ❏Пол : мъж повод❏ : всекидневен, ежедневен стил❏ : casual ❓Защо да изберете нас : ✔️ този незаменим елемент от гардероба, много е лесно да вземете вашия различен стил на панталони.Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет.Също така е идеален подарък за семейство, баща, съпруг, човек или приятели! ?Забележка : ? защото На различните цветове на дисплея на компютъра може леко да се различават, са възможни малки разлики в цвета.Блузи с V-образно деколте, свободни ризи, модни мъжки ризи с копчета Хенли, риза без ръкави за занимания във фитнес залата, спортно Компресиране риза с дълъг ръкав за корекция на фигурата, жилетка за отслабване, Обтягивающее бельо за корема, сухо Кратко спортно основно бельо, тениски, блузи, мъжки опаковка, Термоформирующее бельо за гърдите, основен слой, активен мъжки тренажор за талия с цип, Отводящая влагата тениска мъжка фланелка за бягане, баскетбол, панталони, комплекти, якета, Зимни дрехи, безпроблемна, тънка, на 1/4 цип.

Клиентите също го харесват..