• Ново
Реалистичен Вибратор-заек с Заячьими уши за стимулация на точката G, на Клитора, Водоустойчива Акумулаторна батерия Вибратор-Вибратор с 9 Силни Вибрации, Комбинаци?
zoom_in

Реалистичен Вибратор-заек с Заячьими уши за стимулация на точката G, на Клитора, Водоустойчива Акумулаторна батерия Вибратор-Вибратор с 9 Силни Вибрации, Комбинациите Стимулант за жени Соло или Двойка развлечения

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

❤100% водоустойчив и акумулаторна батерия - Просто заредете напълно реалистичен вибратор, можете да се насладите на тях в банята, също така е лесно за почистванеНе се притеснявайте за това, че личните ви данни ще бъдат разкрити. ❤Добра опаковка - реалистичен вибратор е изпратен на ниско-ключ опаковката. ❤Висококачествен и безопасен за тялото силикон - реалистичен вибратор изработен от материал без мирис, приятен за кожата и мек. ❤9 режима на силни вибрации - Можете да изпитате удоволствие в различни режими и да увеличите вашето удоволствие, независимо от това, дали сте бавни, устойчиви на силни импулси.Не се притеснявайте за това, че може да се нарани по време на употреба.❤Реалистичен дизайн фаллоимитатора - Реалистичен вибратор е подобна на истинската нещо и едновременно стимулиране на клитора, точка g и вагината, което води до пика на удоволствието.

Клиентите също го харесват..