• Ново
Luxshiny 4 бр. Контейнери във формата на Ябълки, Висящи Украшения за Елхи, Украса за Партита, Коледни Ястие за шоколадови Бонбони с Капак, Декоративна Конфетница, Коледн?
zoom_in

Luxshiny 4 бр. Контейнери във формата на Ябълки, Висящи Украшения за Елхи, Украса за Партита, Коледни Ястие за шоколадови Бонбони с Капак, Декоративна Конфетница, Коледно Парти, Сватба Плодов Украшение, Червен

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Уникален дизайн : Кутия за съхранение, украсени с главата на лоса, капак от същия цвят и удобна каишка за носене на ръкаВисококачествен материал : Изработен е от пластмаса, здрав, за многократна употреба, с гладка повърхност, лесно се отваря и затваря.- Диаметър : 12 виж / 4,72 инча. Многофункционално съхранение : да се използва за съхраняване на бонбони, шоколад и други дреболии и сложете ги върху празничната маса!. - Неща премиум-клас : Изработен е от пластмаса, здрав, за еднократна употреба, гладка повърхност, лесно се отваря и затваря.- Материал : Пластмаса.- Уникален дизайн : кутия за съхранение, украсени с главата на лоса, капак от същия цвят и удобна каишка за носене на ръка.украса : Подходящ за украса на коледни партита и други тържества и т.Пратката включва 4 x кутии за съхранение.- Многофункционално съхранение : да се използва за съхраняване на бонбони, шоколад и много други за по-малки предложения и сложете ги върху празничната маса!- украса : Подходящ за украса на коледни партита и други тържества и т.Идеални за използване като празнични украси.Можете също така да се опаковат в него малки лакомства, като бонбони и шоколад, за да се раздават на децата си и на приятелите си!Характеристики - Цвят : Червен, озерно-син.

Клиентите също го харесват..