• Ново
OLIKER Боксова Reflex Топка Family Pack Plus с Регулируема лента за глава с 4 боксови топка За тренировка реакция, Ловкост, скоростта на нанасяне на удара, умения на бойното поле ?
zoom_in

OLIKER Боксова Reflex Топка Family Pack Plus с Регулируема лента за глава с 4 боксови топка За тренировка реакция, Ловкост, скоростта на нанасяне на удара, умения на бойното поле и визуално-моторна координация, за деца

BGN 8.86

Брой продукти
check Налично

Дори и на децата и начинаещите могат да го използвате с довериеАко след закупуване на срещнете някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се обърнете към нас за помощ или безплатна подмяна, не е нужно да се притеснявате за ограничен срок на връщане.Не се притеснявайте за това, че сте повреди своя юмрук или лицето.С две повязками на главата организира семейно състезание!.В салона, дома, училището, офиса, по време на ходене или джогинг, отвътре, отвън. различни скорости върнати позволяват да се изпълни задачата на максимум възможностите си. ✅【Безгрижните закупуване на】 Ние предлагаме професионално обслужване на клиентите.Навсякъде, където искате!Няма да притеснява съседите си, като удари по мешкам с пясък.?【 Упражнение на координацията на ръцете и очите】 боксовия рефлексология топката OLIKER с непредсказуемост и отскок - идеален начин да подобрите скоростта на реакция, бързина, рефлекси и визуално-моторна координация.Това е много по-безопасно!.Независимо дали сте възрастен или дете. ?【2 Удобни регулируеми ленти на главата】 Регулируема лента за глава за различни размери на главата. ? 【Тренируйтесь навсякъде, където искате!】Нашият боксовия рефлексология топката е много лесно да носите със себе си.

Клиентите също го харесват..