• Ново
Healifty 2 бр. Топли Раменете, Врата, Топло за раменете, Обвивка за врата С Подгряване, Раменна Превръзка за Жени, Топло за раменете, Ръкави, с топъл, Раменна Превръзка за ?
zoom_in

Healifty 2 бр. Топли Раменете, Врата, Топло за раменете, Обвивка за врата С Подгряване, Раменна Превръзка за Жени, Топло за раменете, Ръкави, с топъл, Раменна Превръзка за Хронично Тендинита, Шийни Скоби

BGN 11.33

Брой продукти
check Налично

Подогревающий на раменната превръзка : Подходящ за различни видове спорт или фитнес, такива като вдигане на тежести, йога, бягане наплечный мат с нагревател, специално проектиран за хора, които обичат спорта.Описание на продукта Раменната превръзка на Този продукт е изработен от висококачествен материал, да се регулира и е здрава за по-дълга употреба. - Материал : раменна превръзка от полиестер за мускулни разкъсвания - Подходящ както за мъже, така и за жени, наплечный еластична превръзка представлява надеждна и практично самонагревающуюся наплечную накладку. - Самонагревающийся дизайн може да стопли рамото си и да се улесни циркулацията на кръв в маточната грелках. - Цвят : Черен Раменната стабилизатор - Размер скоба L : 70.Обогатяване с иммобилайзером на ръката Основана на принципите на човешката инженерство, напълно отговаря на формата на раменете си.Пакетът включва 2 x раменната превръзка Характеристики - Размер M : 64. наметало на рамото може да се освободите от напрежението на раменете си, улеснявайки циркулацията на кръвта и осигуряване на добро саморазогревающееся отопление за облекчаване на упорита дейност.Топло за шията и рамото : Изработен от висококачествена материал, дишащи и удобни в чорап, практически vi Заключителни ръкав с топъл рамо : облекчава болката, причинена от скъсването на вращательной маншет, разтягане на сухожилия, тендинитом, болезненностью.

Клиентите също го харесват..