• Ново
Акрилна пискюл за нанасяне на акрил на прах, Алуминиева дръжка и връх, Професионална акрилна пискюл за нокти с Кръгла форма салонного на качеството (размер 16, син ме
zoom_in

Акрилна пискюл за нанасяне на акрил на прах, Алуминиева дръжка и връх, Професионална акрилна пискюл за нокти с Кръгла форма салонного на качеството (размер 16, син металик)

BGN 34.58

Брой продукти
check Налично

Всеки елемент на тази акрилни четка Nii Pro е обмислен, като се започне с лъскава алуминиева дръжка, поставка за бюджета разпределени основи и изогнутого дизайн за лесно и гладко нанасяне на акрил ✅ СПЕЦИАЛЕН ДИЗАЙН : Четка е отличителна дизайн, който създава максимално усещане удобни за потребителя. ✅Забележка : Моля, използвайте препарат за почистване на зъби или течност за нокти преди първата употреба и не използвайте ацетон за почистване на четки. ✅ АВТЕНТИЧНИ КОСА ЧЕТКИ : известно е, че космите четки са най-тънки от на разположение. идеална пискюл за професионалисти маникюр или начинаещи, чудесно за професионалните салони така и за домашна нийл арт със собствените си ръце. ✅ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО : Четки са изработени от материали с най-високо ниво на качество, дръжката е от лъскав алуминий.С достатъчно плътна мека четина, той е идеален за всички майстори на маникюр, при лепке и да придадат форма на ноктите.✅ Удобна : пискюл е създадена за осигуряване на пълен комфорт на всички майстори на маникюр.Вашият идеален комплект започва тук!.Сънна или загуба на косми с нова четка - това е нормален процес.Направена по съвест, тази четка е внимателно обмислена и на 100% изработени ръчно от най-добрите материали, за да въплъти идеите си в живота.

Клиентите също го харесват..