• Ново
Преносима Сгъваема Купа от 4 части, Набор от Пръчки за хранене, Лъжица, Вилица, Преносима Туризъм Купа, Набор от прибори за хранене от Неръждаема Стомана с Вилица, На?
zoom_in

Преносима Сгъваема Купа от 4 части, Набор от Пръчки за хранене, Лъжица, Вилица, Преносима Туризъм Купа, Набор от прибори за хранене от Неръждаема Стомана с Вилица, Набор от Пръчки за хранене, Комплект за Офис, Училище,

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

нЦенен набор от преносими прибори : Вие получавате 1 сгъване купа, 1 супена щепсел, 1 супена лъжица и 1 чифт пръчици за хранене, както и здрав пластмасов куфар за съхранение и мрежест торбичка на съвсем малък, който лесно се побира в раницата, пакети за обяд или дамски чанти, удобен за носене. Спестяване на пространство : Сгъваема туристическа купа за къмпинг, можете да задържат или да го сгънете в раницата, кола, джоба или друго малко помещение, без да се притеснявате, че тя ще се разбие. Това е чудесен инструмент за туризъм, пешеходен туризъм, пътувания, обяд и пикник.Широко приложение : Сгъваеми чаши може да се използва за съхранение на закуски, плодове, зеленчуци, сушени плодове, бисквити, бонбони и т.Запечатване : микровълните не само да работят добре, но и да издържа на ниски и на високи температури в екстремни климатични условия. шест снимки на Помещение включва : 1 х Сгъваема купа за миене на съдове 1 х вилица за хранене, 1 х лъжица за хранене, 1 чифт пръчици за хранене.Параметри : Материал : PP + TPR + Неръждаема стомана Цвят : зелен/розов Размери : Вж. Затвори върху капака създават строга един вакуум печат, запазвайки вашите продукти, по-безопасни и по-пресни.

Material:
PP+TPR+Stainless Steel
Color:
Green/Pink
Size:
Refer to the six pictures
Package includes:
1 x Collapsible Washing Up Bowl:
1 x dinner fork:
1 x dinner spoon:
1 pair of chopsticks :

Клиентите също го харесват..