• Ново
10 X Черна Полиестерна Покривки за маса с размери 70 x 70 см Квадратна Покривка за малки Квадратни маси, Устойчиви към бръчки Моющаяся Тъканно Покривка от Полиестер, Че?
zoom_in

10 X Черна Полиестерна Покривки за маса с размери 70 x 70 см Квадратна Покривка за малки Квадратни маси, Устойчиви към бръчки Моющаяся Тъканно Покривка от Полиестер, Черна Покривка за парти, Сватба, Банкет

BGN 30.39

Брой продукти
check Налично

【Материал премиум-клас】 Тази черна малка квадратна покривка за еднократна употреба, подходящи за партита, покривка е изработена от мека 100% висококачествен полиестер 180 ГОРИВО, която не се колебае и е удобен за переноске, разкрасяване на живота сиПроста гладене след почистване ще даде им нов облик.Черни квадратни покривки за маса с извити ръбове и тънки шевове, за да придадат елегантен вид Покривка от полиестер може да се използва повторно.Черно покритие на маса по-луксозна, класическа и елегантна, идеален както за официални, така и за ежедневна обстановка и ще се превърне в чудесен подарък за всеки повод.когато, не повръща и не е податлив на атмосферните влияния, моля, не отбеливайте. 【Опаковката на продукта】 В комплекта са включени квадратни полиестерни покривки 10 бр, покривки за маса са с дължина 70 см и ширина 70 см. 【Лесно почистване】 на Тъканта, покривки за маси, лесен за почистване, миене на колата и ръчно, не се колебае след гладене не добри. 【Широко приложение】 полиестерни покривки за по-голямо количество поводи за партита, сватби, банкети, рожденни дни, коктейли, годишнини, Деня на благодарността, Коледа и много различни тематични събития, придават на атмосферата.

Клиентите също го харесват..