• Ново
Othmro 250 мл Пластмасов Градуированный Цилиндър Химичен Лабораторен Набор от Образователно Оборудване за Промишлени и Академични Лаборатории Течен Измервателен Инс
zoom_in

Othmro 250 мл Пластмасов Градуированный Цилиндър Химичен Лабораторен Набор от Образователно Оборудване за Промишлени и Академични Лаборатории Течен Измервателен Инструмент, 1 бр.

BGN 4.52

Брой продукти
check Налично

нетоксични и нямат миризма, лесно се мият и стерилизуются, трайни * Те не само са отлични за научни проекти, но и са идеални за провеждане на тематични партита по повод рождения ден! * Можете с увереност да купуват нашите продукти и да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с качеството на продукцията. 【Лесна употреба】 Лабораторен инструмент за измерване на течности, Тънки улей за лесно пълнене и изливане, както и прозрачна скала за по-точно измерване. 【Следпродажбено обслужване】имаме приятелски и ефективен екип за обслужване на клиенти, който ще отговори на вашите въпроси в рамките на 24 часа.Съдържание на опаковката * 1 бр.Ние ще решим проблема възможно най-бързо.【Материал】 Пластмасови степен цилиндрите в двигателя са изработени от висококачествени екологично чиста пластмаса, химически устойчиви, за многократна употреба, лесни за почистване, а градуировки не изчезват. * Ако използвате тези цилиндри за няколко опити или след завършване на задължително ги почистете с фина четка за почистване на бутилки, за да се предотврати образуването на остатъци! * Широко се използва за тестване и измерване на точното количество на течността в кухнята, в химическата промишленост, за защита на околната среда, в областта на научните изследвания, институции, научни изследвания и преподаването във висшите учебни заведения. Х Степен цилиндри. 【Размер】 Капацитет : 250 мл, пластмасови степен цилиндри, подходящи за използване в професионални лабораторни тестове, научни проекти и домашното използване.

Клиентите също го харесват..