• Ново
SJG Кухненски Окачен Сгъваема кофа за Боклук Силикон кофа за Боклук Складное Кофа за Врата на Кухненски шкаф Колата Спални Баня Съхранение (4Л)
zoom_in

SJG Кухненски Окачен Сгъваема кофа за Боклук Силикон кофа за Боклук Складное Кофа за Врата на Кухненски шкаф Колата Спални Баня Съхранение (4Л)

BGN 10.66

Брой продукти
check Налично

Лесно се отваря и затваря не е нужно Да се притеснявате за това, че тя ще падне. Хванете с една ръка за вътрешната част на кофи и го издърпайте нагоре, 2.Му е удобно да се взема със себе си на поход, да се използват в закрити помещения или на открито, както и да се съхранява много лесно.Когато не се използва, можете да го сгънете и да го отворите, когато се използва.Размери : вместимост на кошчето на резервоара : 4 литра след сгъване : 26,5 см.Дръжка за удобно носене, отвор за окачване за лесно съхранение.Снабден с 1 * силиконово скрепер, салфетка и стъргало, които лесно обеззараживаются и почистване. (Прилага се към кухненски шкафове с дебелина по-малко от 2 см), може да Го преместите по всяко време, което е много удобно.Складное силикон кофа за улицата, разборное, лесно, лесно переносимое, идеален за къмпинг, риболов, автомобилни пътувания, туризъм и много дейности на открито. Облечете се в една торба за боклук, 3.Супер лагер : кофа за Боклук, изработени от силикагелевых материали, тя може да издържа тегло над 5 кг. * 23 см * 19 см * 11,5 см (ДхШхВ). Виси на вратата на гардероба, 4.Тя може да се използва като място за съхранение на кухненските прибори и малки предмети.

Клиентите също го харесват..