• Ново
Автоматично Набор за приготвяне на Равиоли, 8 Опаковки за път, Прес-форма за приготвяне на Равиоли с Кръгли Инструменти за пресоване на тестото с Лъжица и Распылите?
zoom_in

Автоматично Набор за приготвяне на Равиоли, 8 Опаковки за път, Прес-форма за приготвяне на Равиоли с Кръгли Инструменти за пресоване на тестото с Лъжица и Распылителями, Машина за приготвяне на Равиоли, за къща, Кухнята,

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

А дизайнът му "8 в 1" позволява да се готви на осем пелмени наведнъж, което на практика спестява време【МАТЕРИАЛ PP】Изработени от хранително-полипропилен, пельменница е безопасен за употреба при непосредствен контакт с храните.【Лъжица за пълнежа】 лъжица за пълнежа е изработена от полипропилен и КОМПЮТЪР, лека и здрава. инструмент за пресоване на тесто, 1 бр. 【Набор от инструменти за приготвяне на равиоли】 Предпоставка включва 1 бр. инструмент за пресоване на тесто, 1 бр. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. 【Лъжица за пълнежа】 лъжица за пълнежа е изработена от полипропилен и КОМПЮТЪР, лека и здрава.Вълнообразни шарки дюзи увеличава триенето между лъжица и плънка, както и устойчива на плъзгане канавка на дръжката не позволява приплъзване на пръстите. 【МАТЕРИАЛ PP】 Изработени от хранително-полипропилен, пельменница е безопасен за употреба при непосредствен контакт с храните. лъжица за плънката, която е подходяща за смесване пълнежи и приготвяне на пелмени, равиоли, хляб, кюфтета и много други.С помощта на този комплект оборудване за дома или парти можете да се готви на кнедли със собствените си ръце заедно с близки и приятели и да се забавляват от самостоятелно приготвяне на вкусни кнедли. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.Описание : Осъществяване включва 1 бр. x устройство за приготвяне на пельменей1 бр. x лъжица за пълнежа Забележка : 1. x лъжица за плънката, която е подходяща за смесване пълнежи и приготвяне на равиоли. x устройство за приготвяне на равиоли, 1 бр.【КАК да се НАСЛАДИТЕ на】 След като сте развернете пельменницу, сложи опаковки от равиоли върху формата, поръсва се с малко вода от приложените спрей, добавете любимите си гарнитури за равиоли и натиснете, за да се получи на 8-красивите равиоли с вълнообразни бортиками.Спецификация : Уред за приготвяне на равиоли материал : PP Цвят : зелен Размер : (приблизително) (ДхШхВ) 41x32x2,3 см / 16x12,6x0,91 инча Материал лъжица за пълнежа : PP, PC Цвят : зелен Размер : (приблизително) : Дължина 15,5x2,5 см / 6,1x0,98 инча Опаковка в комплект : 1 бр.

Dumpling maker material:
PP
Color:
Green
Size:
(Approx)(LxWxH) 41x32x2.3cm/16x12.6x0.91inch
Filling spoon material:
PP, PC
Color:
Green
Size:
(Approx)(LxW) 15.5x2.5cm/6.1x0.98inch
Package Included:
1pc x Dumpling maker:
1pc x Spray bottle:
1pc x Dough pressing tool:
1pc x Filling spoon:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement.:

Клиентите също го харесват..