• Ново
Cabilock 9 Бр. Кошница за съхранение на Продукти за детски играчки, Детски Органайзер за детски играчки, Кутии за съхранение на Играчки, Чанта за Душата Кошница за Тоале?
zoom_in

Cabilock 9 Бр. Кошница за съхранение на Продукти за детски играчки, Детски Органайзер за детски играчки, Кутии за съхранение на Играчки, Чанта за Душата Кошница за Тоалетни принадлежности Пластмасова Дръжка За съхранение

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

-Кух отворено дъно позволява на водата на съдържанието изсъхне бързо, което улеснява съдържанието на средствата за баня в чисти кошница за пазаруване играчки за деца -Пластмасова кофа за съхранение идеален за средствата за баня, средства за коса, козметика, детски играчки, канцеларски материали кошница за продукти, детски играчкиКошница за съхранение на рафтовете : Изработени от недеформируемого материал, здрави, със здрава дръжка, им е трудно да се откаже, можете да бъдете сигурни за употреба. кошница за пазаруване, Тази преносима кошница е изработена от пластмаса. кутии за съхранение Не се тревожи за падането на нещата.Пратката включва 9 кошници за съхранение Характеристики - Цвят : Лавандула чанта за душ - Размер : 16,00 X13,00 X8,00 см / 6,29 X5,11 X3 кошница за душ.Кошница за съхранение на играчки : Пластмасова кошница-голяма пазарска чанта с дръжка от пластмаса, лесно е деформиран, срок на годност, не е нужно да се притеснявате за внезапна переломе.Кошница за съхранение на рафтовете : Изработени от недеформируемого материал, здрави, със здрава дръжка, им е трудно да се откаже, можете да бъдете сигурни за употреба. малки пластмасови кошници В същото време, тя е направена от недеформируемых материали, здрава, твърда дръжка, лесна за хвърляне могат да бъдат спокойни. кутии за зеленчуци Разбира се, използването му не само това, тя има широка гама от приложения, например, е подходящ за кошница за съхранение на играчки, кошници за баня, кошници за пазаруване и така нататък.Кошница-организаторите за рафтове : красив външен вид, свеж цвят, запазете вашия дом организирана и чист.Кошница-организаторите за рафтове : красив външен вид, свеж цвят, запазете вашия дом организирана и чист.Кошница за пазаруване на детски играчки : Красиви форми, свеж цвят, могат да бъдат в банята, спалнята, хола, детската и на други сцени.Кошница за съхранение на децата : Пластмасов кош за съхранение, идеална за средства за бани, средства за коса, козметика, детски играчки, инструменти за офис продуктивност.Кошница за пазаруване на детски играчки : Красиви форми, свеж цвят, могат да бъдат в банята, спалнята, хола, детската и на други сцени.

Клиентите също го харесват..