• Ново
Joyiou Забавни Декорации на 30-ия Ден от Раждането, Салфетки, Подаръци за Жени, Мъже, аз съм 29 + 1 Пояс, и аз съм 29, плюс Салфетки на Средния Пръст и Свято, Ти 30 Кърпички, на Т?
zoom_in

Joyiou Забавни Декорации на 30-ия Ден от Раждането, Салфетки, Подаръци за Жени, Мъже, аз съм 29 + 1 Пояс, и аз съм 29, плюс Салфетки на Средния Пръст и Свято, Ти 30 Кърпички, на Тридесет Години, Забавни Аксесоари за

BGN 9.62

Брой продукти
check Налично

?【Широко приложение】?Отлично украса за партита, коктейли, вечери, празници или бюфетиЯрък дизайн ще направи вашата партия по-забавна и ще направи дълбоко впечатление на приятелите си, които ще дойдат на парти.Ярък дизайн ще направи вашата партия по-забавна и ще направи дълбоко впечатление на приятелите си, които ще дойдат на парти.Един приятел, който ще получи този подарък, ще бъде щастлив. ?【Опаковка и размер】 Опаковка : 1 зона, 2 вида салфетки, всеки вид 50 бр; ? зона е с размери от 31,5 инча дължина * 3,7 инча (80 * 9,3 см) и е подходящ за повечето хора (все пак имайте предвид, че ако размера на тялото е твърде голям, този колан може да не отговарят).? Добър подарък : вие с всички сили се опитва да намери достатъчно забавен подарък за парти?Тогава този продукт е точно за вас.?【Опаковка и размер】 Опаковка : 1 зона, 2 вида салфетки, всеки вид 50 бр; ? зона е с размери от 31,5 инча дължина * 3,7 инча (80 * 9,3 см) и е подходящ за повечето хора (все пак имайте предвид, че ако размера на тялото е твърде голям, този колан може да не отговарят).Тази салфетка и колан са смешни и практични.Салфетка плътна, а при използването му, тя не ще бъде лесно да се счупят. ?【Здравословен и висококачествен материал】 Колан е изработен от неръждаема полиэстеровой сатенена тъкан.Тази салфетка и колан са смешни и практични. ✔️【Лесна употреба】 Краищата на коланите способ, така че можете да ги използвате веднага, без да се прибягва до допълнителни булавкам. Моля, обърнете внимание : ние ви препоръчваме 2-3 кърпи на човек, непременно резервирайте достатъчно количество салфетки за вашето парти. ?【Впечатляващ дизайн】 Тази салфетка е разработена от професионалисти за партита. — Нашите кърпички са направени от високо качество, полезен материал; Екологично чисти и биоразградими : не е нужно да се притеснявате за това, че те замърсяват околната среда; на Устойчиви и меки : можете да ги използвате за избърсване на ръцете и лицето и ще се чувствате комфортно; е с висока попиваща способност : той може напълно да поемете на пролята течност.Един приятел, който ще получи този подарък, ще бъде щастлив. ✔️【Лесна употреба】 Краищата на коланите способ, така че можете да ги използвате веднага, без да се прибягва до допълнителни булавкам. — Нашите кърпички са направени от високо качество, полезен материал; Екологично чисти и биоразградими : не е нужно да се притеснявате за това, че те замърсяват околната среда; на Устойчиви и меки : можете да ги използвате за избърсване на ръцете и лицето и ще се чувствате комфортно; е с висока попиваща способност : той може напълно да поемете на пролята течност.

Клиентите също го харесват..