• Ново
Професионален Стъргало за почистване на прозорци NZDY, U-Образни Телескопичен Прът, Дюза за Изсушаване с Плаващ механизъм, Инструменти за Почистване на стъкло на зак?
zoom_in

Професионален Стъргало за почистване на прозорци NZDY, U-Образни Телескопичен Прът, Дюза за Изсушаване с Плаващ механизъм, Инструменти за Почистване на стъкло на закрито/открито, Високо Прозореца, Огледалото Автомобили

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Редактирах Няколко пъти чистачките може да се завърта на 180 градуса в надлъжна посока и на 360 градуса в хоризонтална посока, което улеснява почистването. чистачките може да се завърта на 180 градуса в надлъжна посока и на 360 градуса в хоризонтална посока, което улеснява почистването. Корона чистачки свалящ за измиване.Ако Имате някакви въпроси, моля, пишете ни, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа и ще Ви предоставим Услуга. Въже отвътре плътно прилепнала към повърхността на прозореца и лесно премахва замърсявания.Гаранция услуги : Ние осигуряваме 100% удовлетвореност и връщане на парите гаранция.Уплътнение от силикагел с висока якост, стъкло не е лесно да боли.Приложение : за Професионална кърпа от микрофибър може да привлече цялата горната прах, без химикали, почистване на вашите прозорци, бързо и лесно.U-образен дизайн на пръчката улеснява почистването на стъклен прозорец. Спрей е предназначен за овлажняване на прозореца, преди протиранием за по-добра дезинфекция.Мощно почистване : Включете распылительную глава и настройте режима на пръскане с вода.Лека пръчка алуминиева сплав лесно ръжда и деформирана.Мощно почистване : Включете распылительную глава и настройте режима на пръскане с вода. Набор от средства за миене на прозорци 2 в 1 : Универсален стъргало за миене на прозорци с гъвкава глава и безплатни сменяеми кърпички от микрофибър, което прави миене на прозорци по-бързо и чист.Идеален за външни и вътрешни стъклени повърхности, тя може да се използва като средство за почистване на предното стъкло.Ако Имате някакви въпроси, моля, пишете ни, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа и ще Ви предоставим Услуга.Характеристика : Дизайн на пръскане с вода, можете да разбрызгивать вода чисто само с едно докосване.конструкция U-образна лайсни улеснява почистването на стъклото отвън на прозореца. Спрей е предназначен за овлажняване на прозореца, преди протиранием за по-добра дезинфекция.Параметри на продукта : Име на продукта : Спрей за миене на прозорци Материал : Abs, тонковолокнистый памук, алуминиева сплав, Размер : 60-135 cm Ширина на острието : 26 см Област на приложение : стъкло, на стената, пода, настолен компютър, огледален услуга : Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви предоставим услуга. мека силиконова соскребающая корона не вреди на стъкло и има добра избършете с лента.Лесен достъп до всяко място : телескопичен прът може да бъде гъвкаво да се използват в диапазон 75-155 см, вече няма нужда да се тревожи за проблема с миене на прозорци на височина.

Клиентите също го харесват..