• Ново
Дръжка за вежди, 4-Точков Молив За Вежди, Водоустойчив Грим за очи Кафяви на Цвят, Комплекти за Вежди с 3 Трафаретами за Вежди, 1 Самобръсначка за Вежди (1 # светло кафяв
zoom_in

Дръжка за вежди, 4-Точков Молив За Вежди, Водоустойчив Грим за очи Кафяви на Цвят, Комплекти за Вежди с 3 Трафаретами за Вежди, 1 Самобръсначка за Вежди (1 светло кафяв)

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Нашата специално разработена дръжка с четири топчета създава щрихи, които по естествен начин се свързват, образувайки красива вежда, която е перфектен рамка на лицето за всякакъв гримПри нас всичко е готово за вас.Имате нужда от водоустойчива, устойчива, естествено выглядящая 3 D дръжка за вежди?Забележка : 1.【Естествено изглеждащи очерченные вежди 】 : Тази дръжка за вежди създава много естествени очерченные вежди, които добре оградена от лицето си и се допълват всеки грим. При използване включете с главата надолу течност, за да се озова на върха. 【Водоустойчиви, устойчиви на размазыванию през целия ден】 : Устойчива формула гарантира, че вашият грим ще продължи през целия ден, не размазываясь и не выцветая от пот, дъжд и дори водни спортове.Веждите ви ще изглеждат по-пълни, краища, роден и добре закръглени. 【Лесна употреба 】 : за Начинаещи и за професионалисти харесва нашата дръжка за вежди, защото си толкова лесно да рисува и да се попълни, като се използва дизайн с четири топчета.Пратката включва : 1 х писалка за вежди 1 x висококачествена самобръсначка за вежди 1x3 бр. 【Просто премахване 】 : Гелевый цвят за вежди и лесно се отстраняват с помощта на средства за отстраняване на грим или маслен почистващо средство. 【Перфектна комбинация от продукти за вежди】 : покупка на този комплект, можете да получите 1 дръжка за вежди, 3 шаблон за вежди и 1 самобръсначка за вежди. Само за външно приложение. -Продължавайте да се прилага от предната част на вежди на дъга къси движения нагоре, попълване на редки места.

Клиентите също го харесват..