• Ново
BESPORTBLE Навити на Велосипеди Заключване 1БР Практичен Замък От Стоманена Тел с Велосипед да се Определи Стоманен Кабел Открит Анти-Стоманен Кабел под Наем Антиблоки?
zoom_in

BESPORTBLE Навити на Велосипеди Заключване 1БР Практичен Замък От Стоманена Тел с Велосипед да се Определи Стоманен Кабел Открит Анти-Стоманен Кабел под Наем Антиблокировочный

BGN 3.52

Брой продукти
check Налично

08 X0- Размер : 100 X0,2 виж на Помещение включва 1 х стоманена тел. Описание на Висококачествени материали и добро качество на изработка осигуряват издръжливост и практичност на този стомана колан за велосипеди.Малък и лек, лесен за носене, особено подходящи за колоездене.Изработен от висококачествена стомана материал, здрав и практичен, който може да се използва в продължение на дълго време.лек и компактен размер, което е удобно за носене и съхраняване.Това може да ви помогне да оздравее под наем и да се предпази от кражба.Той има широк спектър на приложение и подходящ за много предмети, като например велосипеди, мотоциклети, багаж и т. 08in - Изработен от висококачествена стомана материал, здрав и практичен, който може да се използва в продължение на дълго време. здрав мотор стоманена тел с отлични противоугонными характеристики.- Той има широк спектър на приложение и подходящ за много предмети, като например велосипеди, мотоциклети, багаж и т.Характеристики - Цвят : зелен - Материал : Стоманена тел - Размер : 100.Дизайн с двойна глава осигурява добра защита на вашия под наем от кражба. на Качество на изработка и твърда текстура, кабел лесно се деформират i.

Клиентите също го харесват..