• Ново
Опаковка Сапун за ръце Cabilock Опаковка за Измиване на тялото 4 бр Стъклена Бутилка Стъклена Бутилка за Високо Налягане на Празни Бутилки за Лосион Стъклена Опаковка ?
zoom_in

Опаковка Сапун за ръце Cabilock Опаковка за Измиване на тялото 4 бр Стъклена Бутилка Стъклена Бутилка за Високо Налягане на Празни Бутилки за Лосион Стъклена Опаковка Сапун с Помпа Празен Прозрачен Контейнер Опаковка

BGN 20.22

Брой продукти
check Налично

Бутилка-помпа за лосион - натурална и безопасна за пълнене на различни течности със стайна температура, за ежедневна употреба - Можете да го използвате като опаковка за кухненския сапун или попълнете лосион като конкретно опаковка за сапун в банята.Скромен прекрасен аксесоар на дома си. -Размер : около 14,00x7,50x7,50 см/5,50x2,95x2,95 инча.Опаковка за бутилки с пищност - можете да го използвате като опаковка за сапун в кухнята или попълнете лосион като конкретно опаковка за сапун в банята.За многократна употреба, за многократна употреба, екологично чист, годен за рециклиране.За многократна употреба, за многократна употреба, екологично чист, годен за рециклиране. -Портативни размери. - Натурален и безопасен за ежедневна употреба с различни течности със стайна температура.Бутилка за сапун за съдове-Екологично чист материал, може директно да се докосват течност, без химична реакция с течност .Списък на пакетите 4 x бутилка-помпа Характеристики - Капацитет : 400 мл - Прост и елегантен дизайн ще ви донесе естетическо удоволствие. идеална за пътуване, туризъм, къмпинг, пикник и др Стъклена опаковка за сапун-Прост и елегантен дизайн ще ви донесе естетическо удоволствие.Бутилка-помпа за лосион - натурална и безопасна за пълнене на различни течности със стайна температура, за ежедневна употреба.Изящна изработка, прост изискан дизайн може да украсите вашето индивидуално пространство, е като къща, баня, тоалетна, офис, хотел и т. идеална за пътуване, туризъм, къмпинг, пикник и др Стъклена опаковка за сапун-Прост и елегантен дизайн ще ви донесе естетическо удоволствие.

Клиентите също го харесват..