• Ново
Toyvian Хранителни Чанти, Хранителни стоки Торби Хранителни чанти 6шт Изолирано Чанта за доставка на продукти Изолирующая Чанта За печене Изолирани Хранителни стоки ?
zoom_in

Toyvian Хранителни Чанти, Хранителни стоки Торби Хранителни чанти 6шт Изолирано Чанта за доставка на продукти Изолирующая Чанта За печене Изолирани Хранителни стоки торби за пазаруване Изолирано чанта Изолирано чанта

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Практически - Перфектната двойка чанти за пазаруване както за жени, така и за мъже- Използвайте пакети за многократна употреба, за съхранение на хранителни продукти , за да се намали количеството на отпадъците.Размер на - 10, 61 X9, 04 X5, 50 инча.- Осигуряват отлично задържане на топлината и топлоизолация на вашите ястия, които да отговарят на вашите ежедневни нужди!- Когато този изолационен чанта не се използва, може леко да се сгъва и се разпространяват за по-лесно съхранение.Размер на - 10, 61 X9, 04 X5, 50 инча.Подходящи за широк спектър от предмети от бита., Опаковка включва 6 х изолационни пакети.Здрав - дебел и тежкотоварни термоматериалы.Дизайн - Лесно да носят със себе си и се полага.Дизайн - Лесно да носят със себе си и се полага.Практически - Перфектната двойка чанти за пазаруване както за жени, така и за мъже. Гъвкавост - Термосумки за безалкохолни напитки, бутилки вино или за хранителни стоки. Гъвкавост - Термосумки за безалкохолни напитки, бутилки вино или за хранителни стоки. 00 см - Изработен от висококачествени материали, поддържа топлина в продължение на дълго време и може да се използва със сигурност.Подходящи за широк спектър от предмети от бита.

Клиентите също го харесват..