• Ново
Htper 6 Опаковки Бели Покривки от Ликра за 6-Крак Правоъгълни маси, Без Бръчки, Дебнещ Покритие на Масата, 6-подножието Разтеглив, Покривки за маса с Пола за Партита, Сва?
zoom_in

Htper 6 Опаковки Бели Покривки от Ликра за 6-Крак Правоъгълни маси, Без Бръчки, Дебнещ Покритие на Масата, 6-подножието Разтеглив, Покривки за маса с Пола за Партита, Сватби, Банкет за рожден Ден, Бебе Душ

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Manteles de mesa de tela para имат фиести. Стегнато за маси на височина 6 фута : Вградена в кутията на масата подходяща за плот с дължина 72 инча х ширина 30 см х височина 30 см.Няма нужда да се притеснявате, че покривката сдуется или ще падне.Можете да го запазите за бъдещи събития. На масата плъзга лесно, а покривката от ликра покрива горната и долната част на бюрото, което му придава елегантен външен вид. Без бръчки; Устойчив на петна; Висококачествена ред; Изчезва; гладится; е здрава. manteles de mesa elegantes : идеален за душата на детето, на парти по случай рожден ден, сватба, занаятчийските дейности, изложби доставчици, юбилейна партита, основен часа с посочване на пол, покриване на масата в класната стая на неделното училище, на масата, за да се изяви dj-и, банкети и фирмени мероприятия, фуршетного на масата, десертно плот, плот за торти, изложбен на масата, на бюрото в стил пъб, ферма на пазара, търговия, коледа селски масата. Придава елегантност 6-футовым маси : тази еластична покривка с плисета на полата придава на вашата трапеза по-изискан вид. Пратката включва в себе си : Вие ще получите 6 опаковки бели вълнообразни седалките от ликра, подходящ за 6-подножието на правоъгълни маси.

Клиентите също го харесват..