• Ново
Професионални ножици за подстригване на Коса, Салонные ножица за подстригване на коса, Фризьорски ножици, Фризьорски ножици с черна дръжка (Цвят: Комплект без чант?
zoom_in

Професионални ножици за подстригване на Коса, Салонные ножица за подстригване на коса, Фризьорски ножици, Фризьорски ножици с черна дръжка (Цвят: Комплект без чанта)

BGN 43.76

Брой продукти
check Налично

【Повече възможности】Можете да си купите по-красиви фасоны и модели в магазина, за да ви предостави повече възможности за избор【Характеристики】 Ножици за подстригване произведени от висококачествена неръждаема стомана, с остри, топлоустойчиви, устойчиви на корозия, не изчезват и имат гладка повърхност.Те могат да намалят както човешка коса, така и за домашни любимци. 【Предимства】Ножици имат широк спектър от функции. 【Характеристики】 Ножици за подстригване произведени от висококачествена неръждаема стомана, с остри, топлоустойчиви, устойчиви на корозия, не изчезват и имат гладка повърхност.Те могат да намалят както човешка коса, така и за домашни любимци. Ако искате да изрежете име, моля, въведете забележка (името). Ако искате да коригира лого, моля, дайте ми по-ясна картина (LOGO. 【Предимства】Ножици имат широк спектър от функции. Свободно конфигуриране на лого и вырезанное название2. 【Удобен 】 Ергономичен дизайн, изискан и лек, намаляване на натиска върху китките, лактите и дланите. 【Повече възможности】Можете да си купите по-красиви фасоны и модели в магазина, за да ви предостави повече възможности за избор. 【Удобен 】 Ергономичен дизайн, изискан и лек, намаляване на натиска върху китките, лактите и дланите.

Клиентите също го харесват..