• Ново
ZOUOOU DAAKOU910 1бр 5644 мм Античен Латунная Кутия с Капаче на Панти Заключване Засовы Декоративна Ковчег За Бижута Болт за Заключване Капаче с Винтове Ретро Мебели, Аксесо?
zoom_in

ZOUOOU DAAKOU910 1бр 5644 мм Античен Латунная Кутия с Капаче на Панти Заключване Засовы Декоративна Ковчег За Бижута Болт за Заключване Капаче с Винтове Ретро Мебели, Аксесоари и Оборудване

BGN 19.47

Брой продукти
check Налично

73"Материал : желязо. на 100% абсолютно нов и е с добро качество.Идеалното обзавеждане за дома, офиса, магазина и така нататък.Отличен за дървени проекти, по-малки кутии, домашно картички и т.Отличен малки капаче.Ретро дизайн, Издръжлив и лесен за инсталиране е Изработена от добро устойчив на корозия на метални материали, е трайна употреба.Може да се използва за ковчежета за бижута, калъфи, сандъци и т.Приятни детайли, и те ще станат приятно завършващ щрих. Списък на пакетите : 1 x Затвори кутията Hasps8 x Пирони.Моля, изберете желания от вас размер от падащото меню по-нагоре.Старинен замък и изискана се затвори, ще си ковчега за бижута е по-ретро вид и чар. Размер : 56*44 мм/2,2 "* от 1.

Клиентите също го харесват..