• Ново
Електрически Ръчен Миксер SHARDOR с 6 скорости и Турбо, Ръчен Миксер с 5 Аксесоари от неръждаема Стомана, Електрически Миксер за Разбиване, Месене на бисквитки, брауни, ?
zoom_in

Електрически Ръчен Миксер SHARDOR с 6 скорости и Турбо, Ръчен Миксер с 5 Аксесоари от неръждаема Стомана, Електрически Миксер за Разбиване, Месене на бисквитки, брауни, Торти, Течен теста, Калъфче за съхранение, Бял

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Ще задоволи всички ваши нужди в кухнята [Защелкивающийся калъф за съхранение] - Този миксера е снабден с удобен защелкивающимся футляром за съхранение на всички дюзи, снижающим вероятността за загуба или представящи неподходящо място.Просто опитайте това без риск!Нашето обещание за пълно удовлетворение се простира върху всички наши продукти.между SHARDOR, вашия универсален уред за смесване, разбиване и месене.В края на употреба, моля, регулиране на скорост на 0, натиснете бутона за извличане, дюзи лесно ще научи.Удобен защелкивающийся калъф за съхранение ви дава възможност да съхранявате прикачени файлове заедно, така че не е нужно да търсите всеки път. [Мощен двигател] - Благодарение на мощния двигател и 5 регулируема скорост разбиване, смесване и месене, а турбокомпресор ръчен миксер bosch.Този миксера е снабден с 6 настройки на скорост и функция turbo. [Извличане на един бутон] - Удобно и безопасно да се разруши или да си миете corollas електрически ръчен миксер bosch. [Доживотна поддръжка] - В SHARDOR работи професионален екип от резервни части за поддръжка, която осигурява през целия услуга.между ще направи процеса на разбиване на по-ефективно и бързо.

Клиентите също го харесват..