• Ново
Двойна Носимые молокоотсосы, електрически безжичен молокоотсос Hands Free с 4 режима и 9 нива, Запечатани дизайн за безболезнено кърмене, Невидим молокоотсос, 4 за хидро?
zoom_in

Двойна Носимые молокоотсосы, електрически безжичен молокоотсос Hands Free с 4 режима и 9 нива, Запечатани дизайн за безболезнено кърмене, Невидим молокоотсос, 4 за хидроизолацията с различни размери

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Правилното измерване и избор на подходящ размер на фланеца могат да допринесат за постепенното вытеканию кърма. 【Двойна носене молокоотсос】 Нашите молокоотсосы, изработени на принципа "всичко в едно", те са по-леки и миниатюрни. 【Лесен монтаж и почистване на】 В тези носене помпите за кърмене много малко аксесоари, както и етапи на инсталацията са прости, е необходимо само 4 стъпки. силиконов клапан предотвратява изтичане на мляко и остава добре запечатани за оптимално всмукване.Идеален за работи или зает майката.Фитинги са изработени от мек хранително силикон, лесно се отстранява за почистване.Малък и компактен молокоотсос без използване на ръцете може да бъде незабележим във вашия поотделно сутиен.Максимален капацитет за събиране е 150 мл / 5 унции.И могат да бъдат напълно невидими във вашия сутиен.Оферта изберете режими в последователност, за да изберете режим, Режим на транспортирането, Режим на транспортирането, Бионический режим.Ефективно предоставя на отделянето на майчиното мляко е най-ефективният и удобен начин. 【Лесно сцеживание】 Подобрени 4 режима и 9 нива, които по естествен начин се имитира храненето на детето.Оферта изберете режими в последователност, за да изберете режим, Режим на транспортирането, Режим на транспортирането, Бионический режим. 【идеален набор от молокоотсосов】 Тези молокоотсосы имат 4 различни за хидроизолацията (16 мм, 18 мм, 20 мм, 22 мм), които могат да отговорят на различни потребности.С изключение на главата на помпата, всички останали детайли могат да бъдат санирани с помощта на висока температура. 【Ниско ниво на шума и липсата на изтичане на】При използване на звука е по-малко от 50 db и не ще алармата на сън на бебето.И могат да бъдат напълно невидими във вашия сутиен. 【Лесно сцеживание】 Подобрени 4 режима и 9 нива, които по естествен начин се имитира храненето на детето. 9 нива правят усвояването на по-гъвкави и рационализирането на производството на мляко.Малък и компактен молокоотсос без използване на ръцете може да бъде незабележим във вашия поотделно сутиен. Правилното измерване и избор на подходящ размер на фланеца могат да допринесат за постепенното вытеканию кърма. 【идеален набор от молокоотсосов】 Тези молокоотсосы имат 4 различни за хидроизолацията (16 мм, 18 мм, 20 мм, 22 мм), които могат да отговорят на различни потребности.

Клиентите също го харесват..