• Ново
100шт Винт-Родословна за гуми 9 мм 0,35, Мини Зимни Гуми Keenso, Шипове за Джанти Гуми с Шипове за довършване на Гумите, Завийте в автобуса, за автомобилни аксесоари CarTruckBikeBo
zoom_in

100шт Винт-Родословна за гуми 9 мм 0,35, Мини Зимни Гуми Keenso, Шипове за Джанти Гуми с Шипове за довършване на Гумите, Завийте в автобуса, за автомобилни аксесоари CarTruckBikeBootMotorcycleATVSUV (100ШТ)

BGN 6.40

Брой продукти
check Налично

Ако ъгълът не е перпендикулярен автобус, тя ще стърчи с една, след това от друга странаСлед това се пробиват винт отвътре навън. 【Противоскользящий дизайн и широко приложение】 Този вид спирални шипове за гуми, подходящи за повечето гуми и осигурява максимална проходимост извън пътя за вашия обикновена кола, песни, квадроцикла, UTV или 4 X4, но също така е идеален за зимните обувки, велосипеди и мотоциклети. 【Как да изберете и настроите】 Моля, изберете подходящ размер на новите игли по време на инсталационния процес от гледна точка на дълбочината на резби гуми.След това се пробиват винт отвътре навън.Прави по една дупка и завинчивайте за път.【Здрав материал】 гуми changer Този винт е изработен от солидна стомана и вольфрамовой стомана, сверхпрочный и издръжлив на употреба, е по-ниско налягане върху почвата, оказва минимално въздействие върху околната среда и не вредят на земята. 【Здрав материал】 гуми changer Този винт е изработен от солидна стомана и вольфрамовой стомана, сверхпрочный и издръжлив на употреба, е по-ниско налягане върху почвата, оказва минимално въздействие върху околната среда и не вредят на земята.it също може да бъде купен в зависимост от причината, когато той не се използва, тя може лесно да се извлича и съхранява за повторна употреба.Понякога най-добре е да се използват два слоя лента. Наклейте самозалепваща лента на винтове от вътрешната страна на гумата.Най-накрая, наклейте самозалепваща лента на винтове от вътрешната страна на гумата.Най-накрая, наклейте самозалепваща лента на винтове от вътрешната страна на гумата.КУПИ С УВЕРЕНОСТ!.Keenso ще ви осигури отлично обслужване на клиентите и 100% гаранция за удовлетвореност. 【Гаранция за обслужване на Keenso】 Професионална подмяна на вторичния пазар на премиум-клас.it също може да бъде купен в зависимост от причината, когато той не се използва, тя може лесно да се извлича и съхранява за повторна употреба.Що се отнася до всички проблеми с този продукт, можете да изпратите електронно писмо колкото се може по-скоро. Пробиват винт отвътре навън. 【Гаранция за обслужване на Keenso】 Професионална подмяна на вторичния пазар на премиум-клас.Високо качество и рационалния дизайн осигуряват на вашите гуми са добри за предотвратяване на занасяне свойства.КУПИ С УВЕРЕНОСТ!. 【Лесна инсталация и премахване】 Тези резба шипове за гуми лесно се инсталират и са заснети с помощта на определен тренировки и могат да вървят добре с вашия автомобил гуми.

Клиентите също го харесват..