• Ново
100ШТ 12x12 Инча Жиростойкая Хартиени Опаковки за Сандвичи, Сандвичи, Закуски, плочки за хранителни стоки кошници.Вощеный и Безвреден. Отлични за заведение и домашна у?
zoom_in

100ШТ 12x12 Инча Жиростойкая Хартиени Опаковки за Сандвичи, Сандвичи, Закуски, плочки за хранителни стоки кошници.Вощеный и Безвреден. Отлични за заведение и домашна употреба. Премиальное качество. (стил 1)

BGN 13.17

Брой продукти
check Налично

нПремиальное качество. 100% здрава и дългогодишна защита.Нанесена кола маска и без луминесцентно средства.ШИРОКА ГАМА от ПРИЛОЖЕНИЯ : Размер на 11,2 * 11,6 инча, който е отличен за опаковане на сандвичи и сандвичи.Ако имате някакви въпроси или недоволство, моля, не се колебайте да се свържете с нас. на Разнообразни възможности за приготвяне на избор, за да направите вашата храна е по-вкусна.Освободете ръцете си от миене на многото кошници с продукти и съдове.Изработен е от неизбелени, не съдържа хлор на 100% от първичните дървесна маса., Отлично подходящ за опаковане на вашите ежедневни продукти.Той също така може да се сложи в чиния, за да даде ястие по-престижен вид.ЖИРОСТОЙКИЙ : Изработен е от естествена жиростойкой хартия с покритие, която е водоустойчива и маслоустойчива.Също така е подходящ за приготвяне на други продукти, като например пържени картофи, бисквити, бонбони, хляб, говеждо месо, кюфтета, эмпанады, хранителни кошници и т.Това може да предпази ръцете и дрехите от замърсяване.БЕЗОПАСЕН И ЕКОЛОГИЧЕН : Хранително-вкусовата. 100% ГАРАНЦИЯ след продажбата : Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти приятни впечатления от пазаруването.

Клиентите също го харесват..