• Ново
Етерично масло от чаено дърво от Olivia Care – натурално, чисто и веганское. Терапевтичен клас и са подходящи за ароматерапия, масажи, дифузьор, баня - Овлажнява, премахв?
zoom_in

Етерично масло от чаено дърво от Olivia Care – натурално, чисто и веганское. Терапевтичен клас и са подходящи за ароматерапия, масажи, дифузьор, баня - Овлажнява, премахва токсините от кожата и скалпа. Един тревист

BGN 6.33

Брой продукти
check Налично

Етерични масла в продължение на векове са били използвани за медицински целиМасло от чаено дърво (Melaleuca Alternifolia) притежава лечебно и тревист аромат.Той е широко използван поради своите антисептични свойства и може да се използва за детоксикация и облекчаване на възпалението в много части на тялото. ✅ МНОГОФУНКЦИОНАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ : Това масло не е просто чудесно за кожата, но и има невероятна гъвкавост и може да се използва и за ароматерапия, масажи, компреси, вани, спа, дифузия, маслени горелки, спиртни напитки и смеси.Подходящ за всички типове кожа, а именно за акне, Мазна и чувствителна кожа.Той е широко използван поради своите антисептични свойства и може да се използва за детоксикация и облекчаване на възпалението в много части на тялото.Той напълно е направен, изложени на студения уплътняване и се произвежда в Съединените Щати.Той осигурява необходимото овлажняване, за да направи кожата ви здрава.В него няма ГМО и парабени, фталатов, алкохол и други вредни химически вещества.✅ 100% ЕТЕРИЧНО МАСЛО от ЧАЕНО ДЪРВО Етерично масло от чаено дърво Olivia Care притежава лечебно и тревист аромат. ✅ ВЛАГА : Това масло увлажнит на кожата и я предпазва от изсушаване по време на рутинна грижа за вашата красота.

Клиентите също го харесват..