• Ново
Cartoony Заключване, защита от тесни точки, Детски блок, защита от отпечатъци, Синята защита от тесни точки, Защита От Сблъсък, Офис Заключена Титуляр със защита От затв?
zoom_in

Cartoony Заключване, защита от тесни точки, Детски блок, защита от отпечатъци, Синята защита от тесни точки, Защита От Сблъсък, Офис Заключена Титуляр със защита От затваряне, за Защита от сблъсък с деца, Защита от

BGN 8.67

Брой продукти
check Налично

Сигурна система за заключване на вратите : Изработен е от висококачествен материал, много здрави и стилниЗа Защита на врати на панти : предпазва от травми, предпазва от захлопывание врати и предотвратява запирание деца или домашни любимци отвън.Осъществяване списък на рамката на 1 x стопор Характеристики - Размер : 9,30 X7,20 X3,50 см / 3,65 X2,83 X1,38 см - Материал : силикон - Изработен от висококачествени материали, много здрава и стилен.Те няма да навредят на повърхността на пода и врати.надеждна защита на врата. - Предпазва от травми, предпазва от чука на вратата и предотвратява запирание деца или домашни любимци отвън.Безопасен детски врата акцент : те са лесно да се премахне и да се носят.Защитни огради на вратата : Повишаване на сигурността на всички тези, които се намират в закрити помещения.защитни щитове за кухненски врати, врати за баня врати и спални. - материал не ще издаде звук при удар.Предпазен вратата, заключване на Този обект представлява предпазен врата стопор. - Защелкивающиеся огради можете да инсталирате в един процеп между врати.Безопасен детски врата акцент Предотвратява внезапно захлопывание врати.защитно устройство за детска врати.

Клиентите също го харесват..