• Ново
Alipis Хол, Санитарен Възел, Модерни за Алуминиева Спални, Монтиране На Тоалетна, Навесная Поставка За Кутия в Спалнята, Дръжки За Дисплея, Кухненски Тяга, Рафтове за г?
zoom_in

Alipis Хол, Санитарен Възел, Модерни за Алуминиева Спални, Монтиране На Тоалетна, Навесная Поставка За Кутия в Спалнята, Дръжки За Дисплея, Кухненски Тяга, Рафтове за гардероб, Дървен Черен Скоба, Вратата на Банята

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

н - Можете да поставите в гардероба си, на нощното шкафче, бюрото и така нататък, удобно за съхранение на малки вещи; Метални стенни плаващ шелф -Лесна инсталация и не изисква промяна стенни рафтове за рамки на вашия дом.Плаващи книжарниците : гладка, твърда и трайна, носеща способност, по-красив външен вид.монтиране на багажник на изложбата стоки е Изработена от висококачествена алуминиева сплав, е здрава за по-дълга употреба. - Изработен от устойчив материал и дръжки чекмеджета.Монтиране на багажник : Лесна инсталация и не изисква промяна в своя дом.Монтиране на багажник на изложбата на стоки : Плаващ скоба за рафтове. - Красиво обработени с дръжки от алуминиева сплав с черно покритие ще изглежда чудесно на дръжките всеки домашен кабинет. - Гладка, твърда и трайна, носеща способност, по-красив външен вид декоративни стенни рафтове.Монтиране на багажник : Лесна инсталация и не изисква промяна в своя дом. - Размер : Приблизително 28x3,2x1,8 см, стенни рафтове за показване.Плаващи книжарниците : гладка, твърда и трайна, носеща способност, по-красив външен вид.Описание на продукта Монтиране на багажник И тази прибиращ се дръжка може да се използва като демонстрация на стелажи за демонстрация на вашите малки стоки. черни плаващи рафтове. черни плаващи рафтове.Метални стенни плаващ срок на годност : Изработен от устойчив материал, vi, плаващи рафтове със собствените си ръце. Дръжки на гардероба.Пратката включва 3 x багажник за изложбата на стоки Особености -Стил : модерен, прост, модерен, скрита дръжка за издърпване на пръста си.

Клиентите също го харесват..