• Ново
Коледен Венец - 18 Предсвеченный Коледен Венец за входната врата с 50 светодиодни крушки/шишарки/Плодове/Закачалка за Венци, Изкуствен Коледен Венец с осветление за ?
zoom_in

Коледен Венец - 18 Предсвеченный Коледен Венец за входната врата с 50 светодиодни крушки/шишарки/Плодове/Закачалка за Венци, Изкуствен Коледен Венец с осветление за стени, Камина, Коледни Украси

BGN 14.39

Брой продукти
check Налично

Може да се използва в продължение на дълго време, и реалистични спиралевидная естествена форма дава на хората чувството за художествена романтикаВключително куки, можете лесно да ги закачаме на входната врата, без да губите много енергия за управление.Коледен венец съдържа 50 топли бели led лампи с вграден таймер за включване в 6 часа /изключване в 18 часа (се нуждае от 3 батерии тип АА в комплекта не са включени), ще си дом и ще даде чар декора на вашето коледно парти.През този коледен сезон позволете на нашите бижута трансформира вашия дом и да създаде за вас магически момент. 【Гаранция за обслужване на】 Ние се гордеем с нашите коледен венец от зелени борови дървета, и този венец е гаранция за качество. 【Реалистичен коледен венец】 Този изкуствен венец се състои от бор, борови шишарки, червени горски плодове, бял led гирлянди, 113 отделни клони и осеян с бели снежинками, което му придава по-енергичен и реалистичен външен вид.За да защити цветя, които можете да използвате, накрая, избягвайте излагането на пряка слънчева светлина и дъжд при използване на открито. Вратата куката -14,9 инча, ширина закачалка - 1,14 инча, подходящ за врати на 1,8 инча по-долу. 【Коледен Начало декор】Декор под формата на венец е подходяща за коледна украса на закрито или на открито.Ние използваме картонена опаковка, тъй като монолитен борда опаковка максимално безопасно.Лек и преносим, нетоксичная и сирене игла с функция за предотвратяване на пожари.Коледен венец съдържа 50 топли бели led лампи с вграден таймер за включване в 6 часа /изключване в 18 часа (се нуждае от 3 батерии тип АА в комплекта не са включени), ще си дом и ще даде чар декора на вашето коледно парти. 【Осветление led крушки】Диаметърът на този коледен венец - 18 инча.Зелена борова венец никога не избледнява и не навес, и изглежда реалистично.Защо да изберете зелена борова венец?.Ако отворите опаковката и ще откриете, че клони, покрити с мъх, не се сърди, гладките им ръка, и ще бъдете в състояние да постигне желания ефект. 【Коледен Начало декор】Декор под формата на венец е подходяща за коледна украса на закрито или на открито.Лек и преносим, нетоксичная и сирене игла с функция за предотвратяване на пожари.Здрав и издръжлив, не губи цвета си, не пада. Вратата куката -14,9 инча, ширина закачалка - 1,14 инча, подходящ за врати на 1,8 инча по-долу.Венецът може да се използва на закрито или на открито, както и да окачите на прозорците и стените. 【Висококачествен Венец】 Коледен венец е изработен от висококачествен PVC и тел.Те са широко използвани в семейството, на входните врати, каминах, витрини на магазини, както и в двата закрити помещения или на открито.

Клиентите също го харесват..